Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: În mediul rural, mai puțin de 10% dintre români au canalizare. Aici se vede implicarea politicienilor. România e mult mai aproape de Africa decât de Europa (VIDEO)

Radu Banciu: În mediul rural, mai puțin de 10% dintre români au canalizare. Aici se vede implicarea politicienilor. România e mult mai aproape de Africa decât de Europa (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 27 Iun 2019, 23:49
Radu Banciu: În mediul rural, mai puțin de 10% dintre români au canalizare. Aici se vede implicarea politicienilor. România e mult mai aproape de Africa decât de Europa (VIDEO) Lumea lui Banciu

Nici măcar 10% din populația rezidentă rurală a României nu are canalizare, arată o statistică recentă. Nici la orașe nu stăm grozav. 

Asta demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, cât de pricepute au fost partidele care s-au perindat pe la putere în ultimii 30 de ani, a susținut Radu Banciu, în ediția de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Avem o știre de amploare care merită comentată. Ei bine, iar s-au publicat niște cifre, nu înțeleg exact de ce, că nu e nimic nou. 

Doar 9,9% din populația rezidentă rurală a României are canalizare. Deci sub 10%. Nici măcar în sectorul urban nu stăm foarte bine: un pic sub 90% dintre orășeni au canalizare.

România e, așadar, mult mai aproape de Africa decât de Europa.

Asta e România pentru care muncesc PSD și alte partide la conducere de 30 de ani. Iată care sunt consecințele...

Cifrele sunt absolut catastrofale pentru o țară din Uniunea Europeană.Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Aici, doamnă Vasilescu, e implicarea oamenilor politici. Aici e mai mult o chestie de voință decât de intelect. N-ați vrut! Ticăloșie, un pic de birocrație, bătaie de joc.

În România nu s-a făcut chiar nimic. Vedem rezultatele când mergem undeva prin țară. E o țară abandonată totalmente. La țară e savană, nimeni nu face nimic”, a afirmat Radu Banciu.
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu