Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: PSD-ul trebuie să înțeleagă că, oricum, se va sfârși la un moment dat toată această aiureală. Nu poți să faci politică doar pentru tine (VIDEO)

Radu Banciu: PSD-ul trebuie să înțeleagă că, oricum, se va sfârși la un moment dat toată această aiureală. Nu poți să faci politică doar pentru tine (VIDEO)

Un articol de: - 22 Ian 2018, 09:52
Radu Banciu: PSD-ul trebuie să înțeleagă că, oricum, se va sfârși la un moment dat toată această aiureală. Nu poți să faci politică doar pentru tine (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despe protestele de amploare care au avut loc în București și în mai multe orașe ale țării. 

Radu Banciu: PSD-ul trebuie să înțeleagă că, oricum, se va sfârși la un moment dat toată această aiureală. Nu poți să faci politică doar pentru tine

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Zeci de mii de români au ieșit în aceste zile în stradă, preluând practic ideea începutului de an trecut. Am văzut niște imagini comparativ pe rețelele de socializare, ziceai că sunt date cu copy-paste, ianuarie 2017-ianuarie 2018, aceeași poveste. Români cu lehamitea și cu voma până în gât, debordând pe străzile și piețele Capitalei. 

Câteva incidente, evident între jandarmi și manifestanți, în special manifestanți de vârsta a treia pentru că jandarmii sunt ca părinții, dau acolo unde e mai ușor, adică în copii, respectiv în bătrâni. Nu trebuie să surprindă faptul că, din când în când, câte un bătrân este luat la bătaie de câte un jandarm pentru că e mai complicat ca jandarmii să înceapă să bată tineri de 20-25 de ani, pentru că acolo se poate întoarce împotriva lor. 

Aș spune că până la urmă, sigur nu e vorba despre o frecție la piciorul de lemn, dar astfel de manifestații sunt deja luate în derâdere de PSD care lovește cu idei retrograde, de tipul «stat paralel»”, a comentat Banciu. 

”Ideea generală este că lumea urăște visceral acest partid, acest mod de a conduce țara, de a face politică. (...) Când ai astfel de manifestații, e clar că lucrurile nu merg bine. Chiar dacă am văzut deja în sondaje că românul ar vota în proporție de peste 40% cu PSD dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri.

Asta nu înseamnă că PSD poate să își vadă în continuare de treabă așa cum o face și acum pentru că lumea detestă asta. Peste tot în Occident s-au comentat astfel de manifestații și nimeni nu susține politica PSD. O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

PSD-ul trebuie să înțeleagă că, oricum, se va sfârși la un moment dat toată această aiureală. Nu poți să faci politică doar pentru tine. Asta este profund ilegal, oricât ai modifica legile. (...) Este clar că nici acesta al treilea guvern nu a venit ca să lase în urma lui ceva. 

Românii care ies în stradă și care, cu siguranță, vor mai ieși, nu vor schimba niciodată soarta acestei țări, dar măcar deranjează puterea, pe cei care se credeau stăpâni asupra acestei țări și pentru care timpul, evident, este ca într-o clepsidră se scurge lin, dar implacabil. 

Păcat pentru cei care sunt tineri, este sfâșietor, nu au nicio speranță. Viitorul lor este pecetluit, este barat, în această țară nu au nicio oportunitate”, a mai spus Radu Banciu
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu