Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Qantas vrea să facă un zbor de 12 ore peste Antarctica. Acolo o să vezi și cum se desprinde banchiza antarctică și se duce dracului planeta. Dacă ai un pic de noroc, sigur... (VIDEO)

Radu Banciu: Qantas vrea să facă un zbor de 12 ore peste Antarctica. Acolo o să vezi și cum se desprinde banchiza antarctică și se duce dracului planeta. Dacă ai un pic de noroc, sigur... (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 18 Sep 2020, 09:08
Radu Banciu: Qantas vrea să facă un zbor de 12 ore peste Antarctica. Acolo o să vezi și cum se desprinde banchiza antarctică și se duce dracului planeta. Dacă ai un pic de noroc, sigur... (VIDEO) Lumea lui Banciu

Compania aeriană australiană Qantas a reușit să vândă în doar zece minute toate biletele pentru un „zbor către nicăieri”. Asta deși un bilet a ajuns să coste chiar și 2.754 de dolari. Qantas plănuiește ca, din noiembrie, să realizeze și un zbor de 12 ore deasupra Antarcticii. Una dintre cele mai mari din lume, Qantas a fost puternic afectată de criza generată de epidemia de coronavirus, la fel ca restul companiilor aeriene. 6.000 de posturi a restructurat. Informațiile au fost comentate și de Radu Banciu, în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu.

 

Radu Banciu, despre „zborul spre nicăieri” al companiei Qantas

 

„Compania aeriană Qantas - vestită, una dintre cele mai mari din lume - a reușit să vândă în 10 minute - să vedeți, totuși, ce foame de călătorii au oamenii - locuri pentru un avion Boeing 787 Dreamliner, adică un avion uluitor, undeva spre 500 de locuri are.

Zborul se intitula ”un zbor către nicăieri”. În sfârșit, o destinație necunoscută. În 10 minute, au reușit să vândă tot avionul, biletele având prețuri între 572 și 2.754 de dolari americani. Deci sume babane, tată!

Au vândut în 10 minute tot avionul, probabil cel mai rapid din istoria Qantas. Știți ce însemna? Te duceai de la Sydney și zburai șapte - opt ore pe deasupra Australiei, să vezi diferite obiective. Uite că se poate face tursim și așa. În vremurile astea, poate că nu e lipsit de interes să vezi din avion. Am văzut și eu destul de multe, dacă ar fi să mă iau numai din avion.

Aici ce vedeai? Deci mai întâi survolai Sydneyul, apoi Muntele de granit roșu Uluru, apoi Insulele Whitsunday, marea barieră de corali, evident, tot mergeai peste bariera asta și, din când în când, mai vedeai câte un peștișor și ziceai: ”uite-l acolo, uite-l cum se vede!!”. Marea aia e limpede acolo, se văd peștișorii și din avion. Apoi te întorceai la Sydney”, a afirmat jurnalistul.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.BOMBĂ în showbiz! George Burcea și Viviana Sposub au anunțat că vor fi ...

 

Radu Banciu, despre zborul Qantas peste Antarctica

 

„Dar vor să mai facă ceva cei de la Qantas, care sunt aproape în faliment, deși spuneam mai înainte că e una dintre cele mai mari companii din lume. A concediat 6.000 de oameni, mai vor să mai dea afară încă 2.500. E prăpăd la toate companiile aeriene. 

Vor să facă un zbor de agrement - poate la ăsta ne băgăm și noi - din luna noiembrie începe. 12 ore peste Antarctica. Acolo, tată, o să vezi la un moment dat și cum vine sfârșitul lumii, adică cum se desprinde banchiza antarctică și se duce dracului planeta. Dacă ai un pic de noroc, sigur...

În urma restrâgerii activității, cică au ajuns să vândă și pijamalele de la business class. Acuma dau pliculețele de ceai, biscuiții, ciocolățelele, alunele.

Ăștia obișnuiau să facă zboruri lungi. Qantasul are cel mai lung zbor din istoria aviației, ceva un Sydney - New York, care a depășit 19 ore de zbor”, a mai afirmat Radu Banciu.