Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Deja, Radu Mazăre, având un pic de timp liber după ce și-a înmuiat posmagii în ceaiul de dimineață, va face clasica încercare de a anula sentința (VIDEO)

Radu Banciu: Deja, Radu Mazăre, având un pic de timp liber după ce și-a înmuiat posmagii în ceaiul de dimineață, va face clasica încercare de a anula sentința (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 21 Mai 2019, 23:54
Radu Banciu: Deja, Radu Mazăre, având un pic de timp liber după ce și-a înmuiat posmagii în ceaiul de dimineață, va face clasica încercare de a anula sentința (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți seară a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre situația lui Radu Mazăre care a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova după ce a fost adus în România, luni seară. 

”Deja, Radu Mazăre, având un pic de timp liber, după ce și-a înmuiat posmagii în ceaiul de dimineață cu bromură și-a sesizat avocatul și vor face clasica încercare de a anula sentința în justiție. Justiția însă nu se va pronunța decât la începutul lunii viitoare și îi va respinge, cel mai probabil, această cerere”, a comentat Banciu. 

”Stațiunea Mamaia n-a reprezentat nimic decât în anii Ceaușescu. (...) În momentul în care a venit Revoluția, ea a fost lăsată de izbeliște și s-au cocoțat niște clovni pestea ea pe care această camarilă Mazăre. Și ce au făcut? Au făcut cluburi de noatpe. Asta înseamnă că au ajutat stațiunea?”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu