Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre extrădarea lui Radu Mazăre: Ticăloșii omenirii ar trebui să ''beneficieze'' de un regim din ăsta de urgență și să nu mai fie nevoie nici măcar de o simplă hârtie pentru a fi transferați (VIDEO)

Radu Banciu, despre extrădarea lui Radu Mazăre: Ticăloșii omenirii ar trebui să ''beneficieze'' de un regim din ăsta de urgență și să nu mai fie nevoie nici măcar de o simplă hârtie pentru a fi transferați (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 14 Mai 2019, 23:56
Lumea lui Banciu

Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, a anunțat că procedura de extrădare a lui Radu Mazăre a fost admisă de către autoritățile din Madagascar, iar dispozițiile privind aducerea sa în țară vor fi puse în aplicare în regim de urgență.

Informația a fost comentată și de Radu Banciu, în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”Noi, cu toate acareturile învinsului, priveam această poveste și știam că Mazăre ne va păcăli pe toți, cum toți infractorii ne-au păcălit de fiecare dată. Nu ne-am așteptat ca o țară ca Madagascarul îl va prinde, îl va face pachet și, după 6 zile de întemnițare cruntă, ni-l va trimite acasă. 

E o pildă pentru întrega planetă. Marii nevrednici, ticăloșii omenirii, ar trebui să ”beneficieze” de un regim din ăsta de urgență și să nu mai fie nevoie nici măcar de o simplă hârtie pentru a fi transferați.

Ana Birchall marchează niște puncte prin înaintarea supersonică a acestui dosar de 600 de pagini tradus și trimis în Madagascar. 

Culmea culmilor, exact acum în Madagascar se duce o luptă asiduă împotriva corupților. Ministrul Justiției de acolo a spus că ”poate ar fi scăpat Mazăre ăsta dacă n-am fi fost noi într-o etapă în care încercăm să-i stârpim fără ezitare pe corupți”. A mai spus că Mazăre ar fi riscat să-i contamineze și pe cei de acolo”, a afirmat Radu Banciu
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   radu mazare
 
Loading...