Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Realitatea TV își încheie transmisia definitiv, în această noapte, iar domnul Gușă s-a instalat pe post, în calitate de patron, redactor-șef, moderator și invitat (VIDEO)

Radu Banciu: Realitatea TV își încheie transmisia definitiv, în această noapte, iar domnul Gușă s-a instalat pe post, în calitate de patron, redactor-șef, moderator și invitat (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 30 Oct 2019, 23:45
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de miercuri seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, despre faptul că Realitatea TV, post de televiziune lansat în anul 2001, își încheie transmisia.

„Se încheie transmisia Realitatea TV, în această noapte, definitiv. Postul televiziune de știri, care a început să emită în 2001, își încetează activitatea. Evident, s-a instalat pe post, din această seară, domnul Cozmin Gușă, în calitate de patron, redactor-șef, moderator și invitat. A început să își pună întrebări la care numai el putea să răspundă. A vorbit despre statul paralel în general, ca să nu intrăm în amănunte. Un discurs, într-adevăr, înfiorător pentru o țară europeană. 

Un om, care nu și-a mai plătit datoriile la stat de opt ani, se victimiza pe televiziune că pe el îl închid. Cum să vii cu un asemenea discurs? Cum să vorbești de statul paralel, când tu vrei să conduci țara? Du-te la Bruxelles, domnule Gușă, și explică-le europenilor, acolo, în Parlamentul European, despre statul paralel. Să vedem, mai ieși de acolo? Doar atât îți propun. Lasă-i pe românii aceștia dezinformați. Proștii aceștia, care te urmăresc pe tine la televizor. Du-te într-un mediu oficial. Spune-i, de exemplu, lui Donald Tusk despre statul paralel din România, să vedem ce o să-ți spună. Ai curajul să închegi o discuție cu el? 

Gușă știți cu cine seamănă? Cu postacii aceștia de pe rețelele de socializare. Încă o dată, n-am nimic cu ei. E normal să se exprime cu ură, pentru că de asta s-au făcut astfel de rețele. De asta li se dă cuvântul oamenilor, care de obicei nu pot să cuvânte. Încă o dată, era normal ca, până la urmă, în era digitalizării, să avem cu toții dreptul la cuvânt. Faptul că acolo este foarte multă ură este foarte corect. Această ură este consecința acumulării frustrărilor oamenilor pe care nu îi ascultă nimeni niciodată. Din păcate, această frustrare, ură, care se revarsă justificat și aproape confortabil în social media, nu ajunge să modifice traiectoria sau destinul unei țări. Pentru că acești oameni nu fac la fel în realitate”, a afirmat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
 
Loading...