Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre referendum: Ce-i tâmpenia asta? Fiecare face ce vrea! / Dragnea și-a luat pe una cu 30 de ani mai tânără, i se rupe lui de familia tradițională (VIDEO)

Radu Banciu, despre referendum: Ce-i tâmpenia asta? Fiecare face ce vrea! / Dragnea și-a luat pe una cu 30 de ani mai tânără, i se rupe lui de familia tradițională (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 19 Sep 2018, 00:07
Radu Banciu, despre referendum: Ce-i tâmpenia asta? Fiecare face ce vrea! / Dragnea și-a luat pe una cu 30 de ani mai tânără, i se rupe lui de familia tradițională (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu despre referendumul privind familia tradițională.

”Referendumul pentru redefinirea familiei va avea loc de-a lungul a două zile, să fie sigur Liviu Dragnea că va reuși. Noi știm să cheltuim banii acolo unde nu este necesar.

Numai noi ăștia mai răsăriți așa mai știam de LGBT, dar 80% din populația României n-a auzit de așa ceva. Deci cum redefinirea familiei? O gogomănie mai mare n-am auzit. 

Dumnezeule, cum să redefinești familia? O să ne spuneți în curând și pe cine să luăm de nevastă sau bărbat? Ce-s tâmpeniile astea? Fiecare face ce vrea!

A, dacă erați cu simțul umorului discutați pe tema asta: mai e necesară familia în secolul 21? Mai e termenul de familist azi unul la modă? 

Cum ar putea îmbâcsitul de român, mai ales că majoritate celor care vor vota sunt tot din zonele astea sărace, prăpădite, unde nici acces la informație corectă nu au, cum ar putea oamenii ăștia să voteze?

Cu banii ăștia salvai doi-trei copii care se duc în spitale și n-au pe nimeni. 

Dragnea și-a luat pe una cu 30 de ani mai tânără, i se rupe lui de familia tradițională. Asta e doar așa ca să vină apoi să spună de realizări și de programul de guvernare.

Două femei care se iubesc o fi interesate de cum se votează? Dar ce importanță are asta? Ele n-au nevoie de o căsnicie. Astea se legalizează în țările civilizate pentru că reprezintă un bonus, dar asta nu-i va împiedica pe oameni să trăiască așa cum își doresc ei. Că nu mai suntem pe vremea lui Iliescu, să vină securistul să stea cu lumânarea sub pătură, să vadă ce faci”, a afirmat Radu Banciu.O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu