Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Rezultatul referendumului e o lecție oferită PSD-ului, cel mai mârșav partid, și Bisericii, care n-a înțeles nimic în afară de îmbuibare și lux absolut (VIDEO)

Radu Banciu: Rezultatul referendumului e o lecție oferită PSD-ului, cel mai mârșav partid, și Bisericii, care n-a înțeles nimic în afară de îmbuibare și lux absolut (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 09 Oct 2018, 23:50
Radu Banciu: Rezultatul referendumului e o lecție oferită PSD-ului, cel mai mârșav partid, și Bisericii, care n-a înțeles nimic în afară de îmbuibare și lux absolut (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu, despre lovitura dată de poporul român PSD-ului și Bisericii. 

”Acum am văzut declarația unei doamne deputat PSD, care vrea să repete referendumul. Acum vor ca la europarlamentarele din 2019, când se presupune că lumea oricum va merge la vot, să mai puneți o ștampilă și pentru referendum, că poate o ieși cum vrea Dragnea.

Deci lor nu le vine să creadă în momentul de față că lumea îi detestă în asemenea hal. Lumea și timpurile. E un secol al neîmplinirilor... Ce credea Liviu Dragnea? Că e stăpân peste planeta asta? Toți marii conducători de oști, adevărați, ticăloși sau pungași, au murit pe limba lor. El ce credea? Conducând abuziv și dictatorial un partid e profet în țara lui? Pe oameni nu i-a interesat niciodată...

S-a văzut acum: când nu se pune umărul serios la furt, rezultatul e cel care e. A furat Biserica niște zeci de mii de voturi dar atât, dar PSD s-a abținut și a mers pe mâna Bisericii. A fost parteneriatul ăsta între securiștii din Biserică și PSD-iști, adică oamenii care s-au dat cu puterea în loc să se dea cu națiunea, și au pierdut și unii, și alții. Nu puteți să luați poporului această victorie excepțională! O asemenea lecție oferită celui mai mârșav partid și Bisericii, care n-a înțeles nimic în afară de îmbuibare, să meargă toți în Mercedesuri și în lux absolut”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   PSD,   BOR