Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Românii din străinătate au trimis în țară miliarde de euro. Din banii ăștia, iubita lui Dragnea ajunge pe Alfa Centauri și vine și înapoi. Nici nu mai trebuie s-o întrebăm cine a finanțat. Noi am finanțat! (VIDEO)

Radu Banciu: Românii din străinătate au trimis în țară miliarde de euro. Din banii ăștia, iubita lui Dragnea ajunge pe Alfa Centauri și vine și înapoi. Nici nu mai trebuie s-o întrebăm cine a finanțat. Noi am finanțat! (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 04 Iun 2018, 23:45
Radu Banciu: Românii din străinătate au trimis în țară miliarde de euro. Din banii ăștia, iubita lui Dragnea ajunge pe Alfa Centauri și vine și înapoi. Nici nu mai trebuie s-o întrebăm cine a finanțat. Noi am finanțat! (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu despre vizita lui Liviu Dragnea, însoțit de iubita sa, la o fabrică de ceasuri din Elveția, dar și despre un proiect de lege aprobat de Guvernul PSD-ALDE, care prevede că sumele mai mari de 2.000 de euro pe care românii din străinătate le trimit în țară vor trebui dovedite cu documente.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Epoca lui Marian Vanghelie a trecut și a venit Liviu Dragnea cu mâinile la spate, dar nu legate, cuminte, cu coada între picioare, fără ceasuri. ”Dar voi știți cât costă?”, a spus Dragnea, jenat totuși de întrebările astea: cine i-a plătit deplasarea domnișoarei Irina Tănase în Elveția? În calitate de ce a fost ea prezentă acolo? Păi, în calitate de amantă, că n-a luat-o încă de nevastă Dragnea. (...)

Anul trecut, românii din străinătate au trimis în țară 3.792.000.000 euro. Au aflat și băieții, Dragnea, Tăriceanu și restul și au întrebat: ”păi, nu impozităm și noi ceva?”.

2012: 2.856.000.000 euro

2013: 2.650.000.000 euro

2014: 2.547.000.000 euro

2015: 2.782.000.000 euroO femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

2016: 3.153.000.000 euro

Din banii ăștia, Irina Tănase ajunge pe Alfa Centauri și vine și înapoi, trecând prin toate planetele. Și nu mai trebuie s-o întrebăm cine a finanțat. Noi am finanțat!”, a afirmat Radu Banciu.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Liviu Dragnea,   Irina Tanase