Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Dacă vom avea nevoie de ceva, noi, cetăţenii români în Antigua și Barbuda, vom fi serviţi imediat. Cu ăștia ne-am încurcat (VIDEO)

Radu Banciu: Dacă vom avea nevoie de ceva, noi, cetăţenii români în Antigua și Barbuda, vom fi serviţi imediat. Cu ăștia ne-am încurcat (VIDEO)

Un articol de: - 10 Apr 2018, 23:32
Radu Banciu: Dacă vom avea nevoie de ceva, noi, cetăţenii români în Antigua și Barbuda, vom fi serviţi imediat. Cu ăștia ne-am încurcat (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că România și Antigua și Barbuda au convenit stabilirea de relații diplomatice la nivel de ambasadori, potrivit unui anunț al Ministerului român al Afacerilor Externe.

„România a semnat un pact, practic ne-am strâns mâna noi și cei din Antigua și Barbuda și de aici înainte vor exista ambasade la cel mai înalt nivel între România și această țară caraibiană. Este o performanță a ministrului de Externe, domnul Meleșcanu. La 77 de ani, acesta mai dă o lovitură care va cântări greu în CV-ul domniei sale”, a comentat Banciu. 

”Este o reuşită de proporţii a diplomaţiei româneşti. Dacă vom avea nevoie de ceva, noi, cetăţenii români în Antigua și Barbuda, vom fi serviţi imediat. 

O să vă întrebaţi cam câţi români ajung anual acolo. Între zero și 100 pe an. 

În momentul de față suntem în relații diplomatice cu toate statele-insulă din zona Caraibelor. Iată un lucru la care chiar nu ne așteptam. Suntem pe caii cei mai mari.

Antigua are o suprafață de 280 de kilometri pătrați și Barbuda are 161 de kilometri pătrați. Cu ăștia ne-am încurcat noi. Suprafață totală de 441 de kilometri pătrați, adică absolut nimic”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu