Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: 'Rovana Plumb este o rușine politică. PSD nu avea pe cine să propună care să fie și admirat de actuala conducere a partidului și suficient de incompetent' (VIDEO)

Radu Banciu: 'Rovana Plumb este o rușine politică. PSD nu avea pe cine să propună care să fie și admirat de actuala conducere a partidului și suficient de incompetent' (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 26 Sep 2019, 23:57
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre faptul că Rovana Plumb nu va mai fi comisar european, în condițiile în care a fost respinsă la vot de Comisia Juridică din Parlamentul European. 

”Doamna Plumb este o rușine politică, nu are niciun fel de statut în această meserie, este ajunsă acolo numai pe pile. PSD nu avea pe cine să propună care să fie și admirat de actuala conducere a partidului și suficient de incompetent cât să poată să reprezinte un partid de nulități absolute. Trebuie să îndeplinești mai multe critierii, pentru că dacă ești în PSD un pic mai răsărit nu ajungi să fii nominalizat nicăieri. Trebuie să fii și prostănac, și amicul conducerii actuale partidului. (...)  Doamna Rovana Plumb a fost incapabilă să scrie o declarație de avere corectă. (...) Ea, în momentul când s-a dus la Bruxelles, s-a fâstâcit”, a comentat Banciu. 

”Sunt de acord că și din partea puterilor occidentale vin astfel de propuneri. Țările din estul Europei, care nu au un trecut democratic și nu au demonstrat nimic niciodată, sigur că sunt văzute cu alți ochi de puterile care țin Europa în brațe. Sigur că și acolo se fură. Din partea de est a Europei nu te poți apropia dacă nu ești de o onestitate absolută. Mi se pare normal ca un candidat venit din Cehia, din Ungaria sau din România să fie mai ușor respins decât un candidat în vest. Și ăia sunt corupți, și acolo se fură, dar uitați-vă cum arată țările alea și cum arată țările noastre”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu
 
 
Loading...