Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)

Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)

Un articol de: - 11 Dec 2017, 01:04
Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii Lumea lui Banciu despre principala problemă a Opoziției, în contextul în care PSD ”s-a făcut praf”. 

”Opoziția, deși atacă pe toate flancurile și are susținerea populară, națională și internațională, nu are un lider, un om carismatic, care să coaguleze un pic și artificial în jurul lui, un pic nemeritat, dar binevenit. În sensul în care să fie cineva care să adune și cu un zâmbet și cu o vorbă bună, cu o frază interesantă voturi, nu numai cu dovezi. 

”Noi avem nevoie să atacăm pe toate fronturile” - Ăsta trebuie să fie mesajul, dar mă tem că Opoziția nu este pregătită din punct de vedere individual să aibă un șef puternic, acum când practic se destramă șandrama PSD-ului.

PSD-ul nu mai are pe nimeni după Liviu Dragnea. Ați văzut ce fel de oameni au fost numiți în ministere, la guvernare și așa mai departe. Nu mai există un lider. S-a făcut praf PSD-ul până la urmă. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, care să și reușească apoi să te pună cu botul pe labe într-un timp scurt, adică un baron dintr-ăia de neclintit. S-au mai uzat și ăștia. Generația baronilor e la pușcărie sau se pregătește să intre sau se pregătește să iasă sau să dispară”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   PSD,   lider