Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă" (VIDEO)

Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă" (VIDEO)

Un articol de: - 12 Dec 2017, 23:55
Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu declarațiile fostului prefect de Teleorman, Teodor Nițulescu, care a afirmat la ieșirea de la DNA, unde a dat declarații ca martor, că Liviu Dragnea nu ar fi fost un "Dumnezeu" în vremea când se afla în fruntea județului.

"Începem cu o știre șocantă cu adevărat. Ei bine, asta este știrea șocantă, că Liviu Dragnea n-ar fi fost un Dumnezeu al județului Teleorman. Acum nu trebuie să și credem, e adevărat că pe fostul prefect al județului, Teodor Nițulescu, un revanșard evident, care i-a fost șef lui Liviu Dragnea aproape un cincinal, vine și pretinde că acesta, actualul președinte al Camerei Deputaților, neoficial șeful întregii puteri, n-ar fi fost așadar Dumnezeu pe vremea când păstorea de unul singur Teleorman. (...)

Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă. (...) Dacă ar fi fost femeie Teodor Nițulescu aș fi înghițit vorbele asta de o banalitate, de o platitudine incredibilă. De exemplu Cati Andronescu, care nu are niciun pic de umor, niciun pic de spontaneitate, care este plată ca Braga.", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Liviu Dragnea