Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: 'Școlile românești seamănă cu cele africane. S-au dus 30 de ani de minciună, în care ni s-a spus de fiecare dată că învățământul este o prioritate' (VIDEO)

Radu Banciu: 'Școlile românești seamănă cu cele africane. S-au dus 30 de ani de minciună, în care ni s-a spus de fiecare dată că învățământul este o prioritate' (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 09 Sep 2019, 10:04
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică, în emisiunea ”Lumea lui Banciu”, despre începutul noului an școlar. 

”Școlile românești seamnănă cu cele africane. În 2019, 1.180 de școli nu au toaletă în interior. E adevărat că cifrele sunt în scădere. (...) Sunt cifre care sunt chiar mai slabe decât în unele țări de pe Continentul negru, niște cifre absolut alarmate, care denotă că, de fapt, școala nu înseamnă nimic pe aceste meleaguri și că ea a fost abandonată de autoritățile statului în ultimii 30 de ani”, a comentat Banciu.

”Niciun guvern n-a reușit să-i asigure României, până acum, minimul necesar în acest domeniu esențial. (...) S-au dus 30 de ani de minciună, în care ni s-a spus de fiecare dată că învățământul este o prioritate. Au venit numai tolomaci la Ministerul Învățământului, oamenii care nu aveau viziune, capacitate, intelect, oameni care nu aveau pregătirea pentru așa ceva și au distrs aceste învățământ care a ajuns unul de rutină, dacă nu cumva chiar de groază. Te duci la școală astăzi, numai ca să ai un pretext să mergi undeva după aia”, a mai spus Radu Banciu.  

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu
 
 
 
Loading...