Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Se vede clar astăzi ce a rămas din presa din România, trebuie să ne uităm la băiatul de la GSP dacă vrem să vedem o anchetă (VIDEO)

Radu Banciu: Se vede clar astăzi ce a rămas din presa din România, trebuie să ne uităm la băiatul de la GSP dacă vrem să vedem o anchetă (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 01 Aug 2016, 09:41
Radu Banciu: Se vede clar astăzi ce a rămas din presa din România, trebuie să ne uităm la băiatul de la GSP dacă vrem să vedem o anchetă (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1 TV despre subiectele de interes ale zilei, printre care și mesajul postat de Sorin Ovidiu Vîntu pe pagina personală de Facebook, un mesaj adresat jurnaliștilor și policienilor.

Postarea vine în contextul în care Vîntu a fost implicat în cel mai nou scandal din România, ce a dus la reținerea și apoi arestarea la domiciliu a viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu. (Detalii AICI)

"Frumos textul lui Vîntu, omul ăsta a știut întotdeauna să se exprime. El îi amenință pe politicienii și pe ziariștii pe care i-a plătit cu faptul că deține informații compromițătoare despre ei. Pe mine mă interesează în legătură cu jurnaliștii. Zice, la un moment dat, că deși nu se referă la toți, își cere scuze", a explicat realizatorul TV.

"Este o idee bine scrisă care are darul să fie și reală, când câștigi mai mult decât meriți și ești un nimeni ajuns la rang mare. Am tot pomenit de ziariștii ăștia, de la Vlad Enăchescu până la Robert Turcesc, i-am pomenit de câte ori am avut ocazia, Grigore Cartianu, când ajunsese el șef, Radu Moraru, care au ajuns mult deasupra a ceea ce erau. E vorba aici și de conduita profesională și de cea umană, cum zice Vîntu, și care într-adevăr aveau o falsă imagine față de propriile persoane. Exact ca și în showbiz, unde li se urcă repede la cap tuturor. Se vede clar astăzi ce a rămas din presa din România, trebuie să ne uităm la băiatul de la GSP dacă vrem să vedem o anchetă", a adăugat Banciu.

Radu Banciu: Se vede clar astăzi ce a rămas din presa din România, trebuie să ne uităm la băiatul de la GSP dacă vrem să vedem o anchetă

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   jurnalisti