Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Senatul a votat mai multe modificări la o lege binevenită pentru toți cei care vor să se apuce de furat. Dragi infractori, uniți-vă! (VIDEO)

Radu Banciu: Senatul a votat mai multe modificări la o lege binevenită pentru toți cei care vor să se apuce de furat. Dragi infractori, uniți-vă! (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 30 Oct 2018, 00:07
Radu Banciu: Senatul a votat mai multe modificări la o lege binevenită pentru toți cei care vor să se apuce de furat. Dragi infractori, uniți-vă! (VIDEO) Lumea lui Banciu

Senatul a adoptat luni mai multe modificări la Legea privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate. Una dintre cele mai controversate este prevederea conform căreia persoanele condamnate la maxim 5 ani de închisoare pot executa pedeapsa la domiciliu, fără sistem electronic de supraveghere.

Subiectul a fost comentat și de Radu Banciu, în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”Plenul Senatului a votat astăzi mai multe modificări la o lege care ar trebui să fie pentru noi toți, așa cum ni s-a spus... De aici înainte, dragi infractori, uniți-vă, pentru că viitorul e unul lipsit de gratii sau de Gratia lui Liviu Dragnea. De aici înainte, toți cei care vor avea de-a face cu legea vor putea să beneficieze de această supapă: dacă veți fi condamnați pentru fapte fără violență până în 5 ani, nu veți face pușcărie, ci un fel de azil la domiciliu, dar fără brățară electronică. 

Condamnatul va putea să facă ce vrea. Cu cât ai casa mai mare, și marii infractori nu stau în garsoniere, cu atât va fi mai simplu.

E binevenită pentru toți cei care vor să se apuce de furat în această țară, o lege care le prinde bine. Toate pedepsele până la 18 luni vor fi executate la domiciliu automat, dar Camera Deputaților și Senatul încearcă să o ridice chiar până la 5 ani.

Eu îi știu pe Tăriceni, pe Drăgniști cum se gândesc la binele poporului: ăsta e doar un prim pas, ca să nu sară Comisia de la Veneția, Comisia Europeană”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Senat