Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Senatorii PNL propun săptămâna de muncă de trei zile pentru politicieni și patru pentru restul. Bineînțeles, legea e utilă. Dă-o dracului de muncă! (VIDEO)

Radu Banciu: Senatorii PNL propun săptămâna de muncă de trei zile pentru politicieni și patru pentru restul. Bineînțeles, legea e utilă. Dă-o dracului de muncă! (VIDEO)

Un articol de: - 11 Mai 2017, 23:53
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre proiectul unor liberali ca săptămâna de lucru să aibă doar patru zile.

”Nu se va mai munci în România decât maximum patru zile pe săptămână. Ăsta este un proiect de lege, dar, cum vine de la senatorii liberali, trebuie să ne înclinăm. De ce spun maximum? Pentru politicieni trei zile! Pentru restul... Cunoscuții și cunoscutele noastre vor avea mai mult timp de Facebook. E adevărat că programul va fi de zece ore pe zi.

Ce se va întâmpla cu zilele de 1 Mai, de Paște, când aceste punți de legătură vor duce la toată săptămâna liberă? Asta e marea victorie a voastră, a tuturor! 

E bine și pentru noi! Cine s-ar fi gândit acum cinci-șase ani că asta va ajuta la descongestionarea traficului din Capitală? E singura posibilitate pentru România să pice ceva din cer. 

Nu mai vorbesc de interminabilele luni de concediu ale românului. Românul e în concediu tot timpul. Nu ai cum să nu auzi pe vreunul din jurul tău că nu e în concediu. Dracu știe, că bani n-are, în teorie, dar e în concediu tot timpul! La asta se adaugă lunile în care chiar pleacă lumea, iulie, august. Deci va fi o boierie cu traficul!

Legea e foarte utilă, bineînțeles. Dă-o dracului de muncă!”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Senatorii PNL propun săptămâna de muncă de trei zile pentru politicieni și patru pentru restul. Dă-o dracului de muncă!

 

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   munca,   PNL,   propunere,   liberali
 
Loading...