Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Situația politică e de ridicolul de Caragiale absolut autentic. Și noi ne pregătim să-i votăm pe idioții ăștia. E inacceptabil (VIDEO)

Radu Banciu: Situația politică e de ridicolul de Caragiale absolut autentic. Și noi ne pregătim să-i votăm pe idioții ăștia. E inacceptabil (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 03 Sep 2020, 08:36
Radu Banciu: Situația politică e de ridicolul de Caragiale absolut autentic. Și noi ne pregătim să-i votăm pe idioții ăștia. E inacceptabil (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a susținut, în ediția de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, că PNL nu a fost pregătit pentru guvernare, nu a avut proiecte și doar a urmărit să obțină alegerile anticipate. De partea cealaltă, PSD-iștii au râs de liberali și de haosul din țară, dar nu au fost în stare nici măcar să se adune toți la votul moțiunii de cenzură. În acest context, și după 30 de ani de batjocură la adresa alegătorului, jurnalistul nu-și poate închipui cum de românii tot se mai duc disciplinați la vot.

 

Radu Banciu, despre traseismul politic și lipsa ideologiei

 

„Nu vă bazați pe nimeni, în țara asta nu poți să te încrezi în nimeni. Nu există doctrină politică. Când ies din studio, (politicienii) se împacă la protocol, n-are importanță din ce partide sunt. Pe ei nu-i interesează. E ca la liga lui Mitică: toți erau, de fapt, împreună să fure țara. N-a făcut niciunul nimic. Uitați-vă la ăștia... A zis-o bine Kelemen Hunor, numai că nu trebuia s-o spună el: ăștia nici nu au vrut să vină la guvernare, ei au vrut alegeri anticipate liberalii. Nu au avut niciun proiect, nicio viziune. Așa e. 

Exact ca USR-ul care a spus: ”noi ne-am băga, dar nu avem niciun proiect. Nu eram pregătiți, noi doar să dăm cu gura”. Ăștia erau liberalii. 

Așa e, domnul Kelemen, numai că dumneavoastră reprezentați un partid care de 30 de ani nu știe dacă e de stânga sau de dreapta, nu știe pe ce drum s-o apuce. Dacă în noaptea asta e urgență națională, voi nu știți de partea cui sunteți. Vi se pare normal?
În ultimii 30 de ani, UDMR mai mult a fost aliatul PSD decât al PNL. Nu că ar fi trebuit să fie al PNL, dar ca idee. Dar dacă mâine e ceva important, sunt cu liberalii. Cum să vii acum să ne dai lecții?

Liberalii nu erau pregătiți pentru putere, dar asta trebuia să le-o spuneți mai demult lor, nu să ne-o spuneți nouă acum. Dumneavoastră, până în ultima clipă, n-ați știut ce să faceți nici la moțiune: dacă să trântiți Guvernul liberal sau să-i aduceți pe proștii cu care oricum veți face multiple alianțe de aici înainte”, a afirmat jurnalistul.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă

 

Banciu, despre politicieni și alegători

 

„Până la urmă, proștii s-au exclus între ei că, vorba șefului statului, n-au reușit să-și aducă nici oamenii lor. Ei râdeau de cum gestionează PNL, de haosul din țară, dar nu s-au putut aduna ei între ei să dea jos Guvernul. 

Ăsta e ridicolul de Caragiale absolut autentic al situației politice în fiecare zi. 

Și noi ne pregătim să ne îmbrăcăm de duminică, să ne ducem să-i votăm pe idioții ăștia. E cutemurător. Cât de prost trebuie să fii, după 30 de ani, să nu-ți intre în cap nici atâta, bă? E uluitor, inacceptabil. 

Deci după 30 de ani tu, un alegător, un imbecil de clasă mondială, n-ai acumulat nici atâta experiență? Te bate unul peste față de 30 de ani și tu nu te-ai hotărât să-l lași măcar o zi în plata Domnului? Adică în ziua aia în care el se roagă de tine? Că în ziua aia nu te bate, se roagă de tine. Până la prânz, că tu votezi dimineață, că ești prost. După prânz, îți dă cu votul peste față”, a mai spus Radu Banciu.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   alegeri locale,   PNL,   PSD,   UDMR