Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Pe politicieni nu i-a interesat niciodată sănătatea cetățenului, că ei erau cu furtul și cu minciuna. În aprilie probabil vor cădea și câțiva dintre ei la pat și vom vedea unde vor fi tratați (VIDEO)

Radu Banciu: Pe politicieni nu i-a interesat niciodată sănătatea cetățenului, că ei erau cu furtul și cu minciuna. În aprilie probabil vor cădea și câțiva dintre ei la pat și vom vedea unde vor fi tratați (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 01 Apr 2020, 00:54
Radu Banciu: Pe politicieni nu i-a interesat niciodată sănătatea cetățenului, că ei erau cu furtul și cu minciuna. În aprilie probabil vor cădea și câțiva dintre ei la pat și vom vedea unde vor fi tratați (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu, despre situația dezastruoasă în care se găsește sistemul sanitar din România, din cauza politicienilor care nu s-au ocupat decât de „furt și minciună”, precum și de plasarea în diverse funcții a tot felul de „creaturi”. 

„România e țara care a investit cel mai puțin în Sănătate în ultimii 30 de ani din Europa. Din motivele pe care le știm, două fiind majore. Guvernanții n-au fost niciodată interesați, întrucât ei nu guvernau pentru oameni - asta era o păcăleală, dacă nu v-ați prins până acum. Ei guvernau pentru ei și nu se tratau în România. 

Acum le va fi un pic mai greu, într-adevăr, deși mă îndoiesc că un senator nu poate fi transportat întro țară din asta în care sistemul spitalicesc e net superior - Israel, Germania, Austria. Vom vedea, că în aprilie probabil vor cădea și câțiva politicieni la pat și vom vedea unde vor fi tratați. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Îl avem deja pe domnul Flutur, care se tratează la Suceava, din câte știu eu.

Deci primul caz: pe politicieni nu i-a interesat niciodată sănătatea cetățenului, indiferent din ce partid poveneau, ei erau cu furtul și cu minciuna. 

Și al doilea capitol e că, atunci când făceau câte un spital, își puneau oamenii lor, clientela lor. Ați văzut-o azi pe domnișoara care conducea secția de Terapie Intensivă la Orăștie, în Hunedoara?

Eu nu cred că sunt mai mult de zece politicieni în România care să știe în ce județ e Orăștie... Poate au aflat azi! 

Deci domnișoara conducea secția ATI a spitalului din Orăștie!! Deci cam astea sunt criteriile...

Domnișoara are multe poze pe Facebook, toate cam așa. Noi am ales ce se poate da la televizor...

Deci așa se face în România treabă! Astfel de creaturi sunt numeroase  în România în astfel de momente”, a afirmat Radu Banciu.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu