Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după ce Stănescu a fost reconfirmat la șefia PSD Olt cu 153 de voturi din 152 de persoane prezente: „Dumnezeul județului Olt” ne-a demonstrat încă o dată cine este acest partid (VIDEO)

Radu Banciu, după ce Stănescu a fost reconfirmat la șefia PSD Olt cu 153 de voturi din 152 de persoane prezente: „Dumnezeul județului Olt” ne-a demonstrat încă o dată cine este acest partid (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 08 Oct 2019, 23:56
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de marți seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, situația de la PSD Olt, unde Paul Stănescu a fost reconfirmat în fruntea filialei cu 153 de voturi, deși în sală erau prezente doar 152 de persoane.

„Paul Stănescu, baronul de Olt, «Dumnezeul județului Olt», așa cum i-am spus în repetate rânduri, ne-a demonstrat încă o dată cine este PSD, de ce e atâta nevoie de el și cât de troglodiți și de ipocriți sunt cei care îi vor până la urmă pielea, scalpul în această săptămână.

Ei, bine, în fruntea PSD Olt, evident, Paul Stănescu a fost supus și el ciurului public, în sensul în care s-a dat cu subsemnatul acolo. A fost un vot - 152 de persoane erau prezente la sediul PSD Olt ca să voteze dacă Paul Stănescu poate să mai rămână în funcție sau nu. Un număr de 152 de voturi. Ei, bine, câte voturi credeți că a obținut Paul Stănescu, după ce toată lumea a depus buletinul în urnă - sau în căciulă, mă rog, nu se votează cu urna în județul Olt, ci cu căciula - 152 de votanți? Ei, bine, nu. N-ați ghicit - 153 de voturi a luat. 

Asta înseamnă un baron. Ăsta este, bă, baronul etern. Cred că și Adrian Năstase, cred că și Miron Mitrea, cred că și Oliviu Gherman, în momentul de față, își mușcă unghiile de la mâini - sau Gherman de la picioare, că el e mai mobil, așa, mai flexibil. «Bombonel» are picioarele acelea umflate și ascuțite, înfiorătoare, mai greu să-și muște unghiile, dar Oliviu Gherman, de ce nu? Dar de ciudă, toți. I-a făcut, bă, Paul Stănescu - 153 din 152”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
 
 
Loading...