Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Avem o știre senzațională, care trebuie să intereseze tot românul, mai ales în aceste momente, când nu mai există nicio speranță pentru viitor (VIDEO)

Radu Banciu: Avem o știre senzațională, care trebuie să intereseze tot românul, mai ales în aceste momente, când nu mai există nicio speranță pentru viitor (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 26 Iun 2018, 00:12
Radu Banciu: Avem o știre senzațională, care trebuie să intereseze tot românul, mai ales în aceste momente, când nu mai există nicio speranță pentru viitor (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a abordat, în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu, un subiect ceva mai puțin obișnuit: capacul frigorific mortuar, pe care au început să-l ofere prestatorii de servicii funerare.

”Avem o știre senzațională, care trebuie să intereseze tot românul, mai ales în aceste momente când nu există nicio speranță pentru viitor. Au murit nu numai speranțele românilor, ci și luminițele alea de la capătul lumânărilor. Și alea s-au stins. Ei bine, prestatorii de servicii funerare încearcă să se alinieze normelor UE, incluzând capacul frigorific mortuar. 

Capacul se închiriază cu până la 200 de lei pe zi. Ăsta e foate util mortului când încă n-a fost îngropat, că-i permite, esențial în România, să stea neîngropat mult și bine.

Acum, să spunem un lucru mare: mortul nu-i ca viul! Deci mortul acceptă frigul absolut. -26 de grade pentru el nu-i nimic, deci e bine să achiziționați. 

V-ați cumpărat ca proștii case, terenuri, noi suntem proprietarii număru 1 în UE! Sigur, românul e înnebunit după locul de veci, dar faceți atunci efortul să vă luați și capacul frigorific mortuar!”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu