Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: SUA se îngrijorează la modul ipocrit. Mor americanii de îngrijorare că noi ne modificăm justiția, hai să fim serioși! (VIDEO)

Radu Banciu: SUA se îngrijorează la modul ipocrit. Mor americanii de îngrijorare că noi ne modificăm justiția, hai să fim serioși! (VIDEO)

Un articol de: - 27 Noi 2017, 23:59
Radu Banciu: SUA se îngrijorează la modul ipocrit. Mor americanii de îngrijorare că noi ne modificăm justiția, hai să fim serioși! (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre avertismentul transmis de Departamentul de Stat american la adresa României cu privire la modificările pregătite la legile justiției. Washintognul cere Parlamentului să nu voteze legile aceste legi, despre care spune că subinează lupta împotriva corupției și ar putea slăbi independența judiciară în România. 

”Americanii nu fac altceva decât ce face toată lumea. Se îngrijorează la modul ipocrit, de complezență. Mor americanii de îngrijorare că noi ne modificăm justiția, hai să fim serioși. Trebuie să fii cretin să crezi așa ceva. Dar în lumea de astăzi nu poți să vii la televizor sau să dai un comunicat, să spui «noi susținem corupția». Și atunci americanii zic că nu susțin corupția și, uite, asta îi dă peste cap pe ai noștri. (...) 98% din textul ăsta l-au spus și data trecută cu ocazia ultimei intervenții și așa vor spune de fiecare dată”, a comentat Banciu. 

”Știi care era știrea-bombă? Ăia să fi spus «gata, pr noi nu ne mai interesează toate lucrurile astea tehnice și de fațadă, noi susținem corupția în România. Departamentul de stat al SUA și Ambasada SUA la București susțin guvernul Tudose și, implicit, pe șeful partidului de guvernământ, tovarășul Liviu Nicolae Dragnea, în încercarea lor de a pune pe butuci această țară». Asta era o bombă!”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu: SUA se îngrijorează la modul ipocrit. Mor americanii de îngrijorare că noi ne modificăm justiția, hai să fim serioși!

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu