Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre situația din Suceava: Astfel de experiențe ne pasc în toate spitalele. Mesajul de optimism transmis de autorități e unul fals. Nu există unitate, aici fiecare e pentru el (VIDEO)

Radu Banciu, despre situația din Suceava: Astfel de experiențe ne pasc în toate spitalele. Mesajul de optimism transmis de autorități e unul fals. Nu există unitate, aici fiecare e pentru el (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 01 Apr 2020, 01:27
Radu Banciu, despre situația din Suceava: Astfel de experiențe ne pasc în toate spitalele. Mesajul de optimism transmis de autorități e unul fals. Nu există unitate, aici fiecare e pentru el (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu, despre modul în care arată sistemul sanitar românesc, în plină epidemie de coronavirus. 

Acesta a pornit de la declarațiile unei femei, pentru G4Media, despre situația de la Spitalul Județean din Suceava: „Cu o zi în urmă, unchiul meu spunea familiei că din sacii negri cu care sunt transportați pacienții morți sună telefoanele. Erau rudele care sunau să afle ce se întâmplă cu ei. Unchiul meu a fost marcat de această imagine. În cele din urmă, și el a murit în spital”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„Geanina Ursu, nepoata unui pacient de 68 de ani care a murit luni dimineață, la Spitalul Județean din Suceva, a relatat situația din spitalul transformat într-o sursă de infecție pentru pacienți și medici deopotrivă. Omul s-a prăpădit, probabil va fi trecut și el pe listă în curând.

O succesiune de erori acolo, evident și de nepotisme, pentru că nu e medic sau erou chiar cine dorește. 

S-au făcut erori în acest domeniu, în amonte. Ele sunt greu de reparat acum, în ziua Z în care nu mai ai timp să te sucești. Or astfel de experiențe ne pasc în toate spitalele României.

Mesajul ăsta de optimism pe care o parte a autorităților încearcă să-l trimită în eter către națiune e unul fals și nu cred că mai pune cineva preț pe el. Ce ar putea să spună președintele țării, premierul sau cei trei muțunachi care vin din când în când serile la televizor, ca să ne mai țină de urât? Evident că mesajul lor e unul de pace, de bine, de unitate.

Nu există unitate, aici fiecare e pentru el! Se fură măștile peste tot!

Ce se întâmplă în spitalele de la noi și mai ales în Suceava nu e nicio surpriză... Suceava nu e un Colectiv. Cum să vorbim de Colectiv? Ăla a fost un incendiu, acum e o pandemie mondială. Sigur, România nu era pregătită nici pentru cazul respectiv.

E o epidemie care ar putea să cuprindă încet, încet întreaga Românie. Cred în această teorie, că virusul nu se răspândește chiar așa cum ni s-a spus”, a afirmat Radu Banciu
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Stiri Suceava,   Spitalul Judetean Suceava