Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre cazul tinerei arse din Mehedinți: Imaginați-vă unu care omorâse 5 oameni, eliberat condiționat de Justiție, să-ți incendieze copilul. Nu se poate să nu reacționezi la așa ceva!

Radu Banciu, despre cazul tinerei arse din Mehedinți: Imaginați-vă unu care omorâse 5 oameni, eliberat condiționat de Justiție, să-ți incendieze copilul. Nu se poate să nu reacționezi la așa ceva!

Un articol de: Beatris Ionita - 16 Iun 2020, 00:28
Radu Banciu, despre cazul tinerei arse din Mehedinți: Imaginați-vă unu care omorâse 5 oameni, eliberat condiționat de Justiție, să-ți incendieze copilul. Nu se poate să nu reacționezi la așa ceva! Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul fetei care a fost incendiată în Mehedinți, de un bărbat care fusese condamnat la închisoare pe viață și eliberat condiționat în 2019.

 

"Criminalul Turnagiu a păcălit sistemul pentru eliberarea condiționată, un om care a omorât 5 persoane în anii 90 a fost eliberat condiționat și a incediat o fată de 17 ani din Mehedinți care se află în stare gravă. A fost eliberat de Justiția din România, de sistemul de Justiție din România, care 30 de ani mai târziu, după ce n-a reușit să facă nimic, nici în dosarul Mineriadei nici în Dosarul Revoluței, a găsit de cuviință să-l elibereze pe acest nene, care cumulase la un moment dat aproape 100 de ani de pușcărie din câte avea acolo. I-a dat drumul..." a spus prezentatorul.ALERTĂ ÎN SHOWBIZ! ULTIMELE DECLARAȚII ALE LUI MARCEL PAVEL DESPRE CORONAVIRUS

 

Condamnații păcălesc sistemul de Justiție cu propriile lui arme

 

"Fiecare condamnat din România trece prin analiza unui consilier de probațiune,atunci când cere liberatatea condiționată, deși cu toții știm că nu este decât o păcăleală a sistemului, de la cărțile pe care unii le scriau, de la romanele...la inventatorii care ieșeau din pușcărie, la tot felul de oameni dintr-o dată de bine, care păcăleau sistemul de Justiție cu propriile lui arme. Erau lăsați în libertate ca până la urmă să pună japca pe noi și în cele mai multe ori să recidiveze să devină iară niște criminali. Foarte interesant, îi găsește cvazi-nevinovați pe unii. Ajungem noi la pușcărie pentru că ne răstim la aceștia" a spus Radu Banciu

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Radu Banciu a condmanat lipsa de reacție a autorităților în cazul fetei incendiate 

 

"Am impresia că oamenii noștrii politici,Justiția România n-are familii, n-are copii. Imaginați-vă să aveți un copil de 16, 17 ani să fie victima unuia care omorâse 5 oameni în '90, o femeie gravidă printre ei, eliberat condiționat de Justiție să-ți incendieze copilul. Cred că lucrurile astea ni se întâmplă doar nouă, oamenilor simpli. Nu se poate să nu reacționezi la așa ceva! Nu avem nici o reacție a autorităților. Au fost eliberați genul asta de oameni la greu", a mai spus prezenatorul. 

 

 

O tânără de doar 17 ani se zabte între viață și moarte, după ce a fost incendiată de un criminal în serie

 

O fată de 17 ani din Dârvari, județul Mehedinți, a fost incendiată, vineri seară, de un bărbat condamnat pe viață în anii 1990 pentru cinci crime, dar eliberat condiționat după 25 de ani de detenție. Se pare că acesta este unul dintre cei peste 20.000 de condamnați care au beneficiat de Legea recursului compensatoriu, creația PSD-ALDE. 

Individul a vrut astfel să se răzbune pe fată care, săptămâna trecută, îl reclamase la Poliție pentru viol și agresiune. El și-a putut pune planul în aplicare deoarece agenții nu au luat nicio măsură împotriva lui.

Tot ce au făcut polițiștii a fost să o trimită pe fată la un centru de asistență socială, de unde aceasta a fost luată de familie. Fapta de viol nu ar fi fost confirmată.Fratele ei a găsit-o și, ajutat de vecini, a stins focul cu apă din fântână. Tot el a sunat la 112. Fostul deținut era monitorizat de poliție pentru că era în izolare la domiciliu, după ce fusese în Olanda chiar cu tatăl fetei.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu