Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre târgul din Piața Constituției: Crăciunul la București, mai scump decât la Paris (VIDEO)

Radu Banciu, despre târgul din Piața Constituției: Crăciunul la București, mai scump decât la Paris (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 10 Dec 2019, 23:59
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de marți seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, despre Târgul de Crăciun organizat de Primăria Capitalei în Piața Constituției.

„Avem o veste îmbucurătoare, există Târg de Crăciun la București, și în acest an. Este unul dintre cele mai importante târguri de Crăciun din lume cel din Capitala României. Nu neapărat ca diversitate sau ca exuberanță, sau ca mijloc de divertisment, ci ca prețuri. Prețurile sunt extraordinare, asta pentru că, evident, Primăria Capitalei, cea care ne păstorește pe noi toți și care are grijă de bucureșteni, a umflat prețurile, așa cum ne puteam aștepta, la chirii, adică la închirierea spațiilor respective.

(...) Dacă vrei să ai stand în Piața Constituției, acolo unde se expun aceste produse în perioada Crăciunului, 25.000 de lei te costă. Pentru un stand de băuturi și vin fiert, taxa e un pic mai pică, 20.000 de lei, însă ea e, totuși, mult mai mare decât în anii trecuți. Am încercat să comparăm și datele sunt evidente.

(...) Pe lângă aceste costuri, expozanții de la târgul bucureștean trebuie să acorde și un procent de 10% din încasări către organizatori. Deci este crimă și pedeapsă să-ți deschizi un stand. Aceasta este România. Un oraș de doi lei, care n-are nicio tradiție în târgurile acestea față de marile orașe europene, își bate joc de cei care vine. Eu nu spun că aceia sunt oameni cinstiți și curați. Sigur că vând niște porcării. În general, produsele alimentare sunt de cea mai proastă calitate, n-au niciun fel de standard de calitate sau de igienă. Evident că așa se întâmplă peste tot - 99% din restaurantele din România, dacă ar fi corect căutate, controlate, n-ar putea să iasă cu produse pe piață”, a comentat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
 
Loading...