Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Eu sper ca și Tăriceanu să ajungă să ne povestească cum Dragnea se ducea la vie, la vânat, la pescuit, cum se ducea cu Codruța Kovesi în piață la Mediaș (VIDEO)

Radu Banciu: Eu sper ca și Tăriceanu să ajungă să ne povestească cum Dragnea se ducea la vie, la vânat, la pescuit, cum se ducea cu Codruța Kovesi în piață la Mediaș (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 24 Sep 2018, 23:56
Radu Banciu: Eu sper ca și Tăriceanu să ajungă să ne povestească cum Dragnea se ducea la vie, la vânat, la pescuit, cum se ducea cu Codruța Kovesi în piață la Mediaș (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că Liviu Dragnea a precizat că funcția de președinte al Senatului, ocupată de Călin Popescu Tăriceanu, ar trebui să aparțină unui social-democrat. 

”Să nu uite Tăriceanu că postul ăla pe care îl ocupă el, îl cam ocupă cu voia lui Liviu Dragnea. Ce jignire, unde îl putea atinge mai tare. Nu-l putea atinge mai rău decât aici. Există loc mai călduț? Ești președintele Senatului, absolut nimic nu ai de făcut. (...) Taie frunze la câini în Senat de atâta vreme”, a comentat Banciu. 

”Cel puțin deocamdată, încă îi mai plătește abonamentul la Senat lui Călin Popescu Tăriceanu, dar și când nu o să mai vrea să i-l plătească... Eu sper ca până la urmă, ca și Tăriceanu, care oricum e omul lui Ponta, sau fusese omul lui Ponta, să ajungă și el să îl caute pe Dragnea peste tot, să ne povestească cu Dragnea, cum se ducea la vie, la vânat, la pescuit, cum se ducea cu Codruța Kovesi în piață la Mediaș. Cum mai pierde câte un aliat să vină ăla să ne spună tot ce a mâncat Dragnea de când s-a născut. Ăștia au toate detaliile, toate tainele le cunosc între ei. Atât de strânse relații au avut la cârciumi încât și-au povestit absolut tot. 

Măcar nea Tări, când o ieși și el definitiv cu o falcă în cer și una în pământ din scena asta politică, să dea în vileag, să le spună pe toate”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu