Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: ”Teodor Meleșcanu a fost prins cu mâța-n sac. Ne-a condus unul care defăima Revoluția română în urmă cu 30 de ani. Ăsta reprezenta democrația” (VIDEO)

Radu Banciu: ”Teodor Meleșcanu a fost prins cu mâța-n sac. Ne-a condus unul care defăima Revoluția română în urmă cu 30 de ani. Ăsta reprezenta democrația” (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 22 Ian 2020, 23:49
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că judecătorii de la Curtea Constituțională au declarat drept nelegală procedura prin care Teodor Meleșcanu a fost instalat la șefia Senatului, invalidându-i mandatul. 

„Teodor Meleșcanu a fost prins cu mâța-n sac pentru că, după cum știți, președintele Senatului nu mai este președintele Senatului. (...) Practic, era și normal să ne conducă unul care defăima Revoluția română în urmă cu 30 de ani. Ei bine, el era al doilea om în stat. Ne scoteam pălăria în fața lui Teodor Meleșcanu, omul care îi împiedica pe românii din diaspora să voteze. Ăsta reprezenta democrația după 30 de ani de la Revoluție. El nu s-a retras astăzi”, a comentat Banciu. 

”Ca hienele au sărit partidele politice, fiecare cu ratații săi să propună. (...) PSD are o triplă, Șerban Valeca, Robert Cazanciuc și Titus Corlățean”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
 
Loading...