Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Tinerii din România nu știu că drumul lor merge spre nicăieri. În Europa occidentală, un salariu sub 1.200 de euro este considerat la limita sălbăticiei (VIDEO)

Radu Banciu: Tinerii din România nu știu că drumul lor merge spre nicăieri. În Europa occidentală, un salariu sub 1.200 de euro este considerat la limita sălbăticiei (VIDEO)

Un articol de: - 23 Mai 2018, 23:49
Radu Banciu: Tinerii din România nu știu că drumul lor merge spre nicăieri. În Europa occidentală, un salariu sub 1.200 de euro este considerat la limita sălbăticiei (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre viitorul tinerilor din România, susținând că aceștia vor ajunge să trăiască la limita sărăciei. 

”Îi văd pe tineri mergând pe stradă, aparent cei mai fericiți oameni din lume, unii dintre ei arată foarte bine pentru vârsta lor. Ei nu știu de fapt că drumul lor merge spre nicăieri. Vor trăi prost în această țară, vor trăi la limita sărăciei, pentru că ăștia nu sunt bani. Să trăiești cu 1.000 de euro, în cel mai bun caz, pentru unii dintre ei, care, să zicem, peste 20 de ani va fi salariul mediu în România, probabil. Ce să faci cu banii ăia peste 20 de ani? Nu vei putea să-ți întemeiezi o familie, să-ți întreții un apartament. Nu vei putea să faci nimic decât dacă vei rămâne singur și vei sta într-o garsonieră și vei locui cu părinții”, a comentat Banciu. 

”În Europa occidentală, în momentul de față, un salariu sub 1.200 de euro este considerat pentru cei care n-au adăpost, este considerat la limita sălbăticiei”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu