Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri și... (VIDEO)

Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri și... (VIDEO)

Un articol de: - 16 Noi 2017, 23:52
Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri și... (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciudespre decizia unui edil de a le bloca angajaților din primărie accesul la rețelele de socializare. În acest context, Banciu și-a adus aminte de o măsură similară luată de Cătălin Tolontan, în 1997, la ProSport. 

”În Primăria Darabani nu se mai pot folosi Facebook-ul și rețelele de socializare de către funcționari. Este o măsură luată de Liviu Hrimiuc, edilul localității, căruia ar trebui să i se facă statuie, după ce s-a constatat că unii angajați - practic toți - își petreceau prea mult timp pe internet. Acum două săptămâni, primarul a făcut o solicitare firmei care distribuie internet primăriei și a cerut să blocheze accesul de pe calculatoarele instituției către rețelele de socializare.

”Le trebuia Facebook la serviciu! Pentru ce?? Hai să ne vedem de treabă!”, a spus Liviu Hrimiuc.

E adevărat că înainte de stimabilul Liviu Hrimiuc a fost Cătălin Tolontan, care, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Atunci internetul era în fașă. În toată redacția jucam pinball pe calculator în toate momentele. Numai când se uita la tine te făceai că lucrezi. Veneai de dimineața și plecai la 6.00 seara. Tu n-aveai randament mai mult de o oră jumate-două. Restul o frecai. Și, la un moment dat, s-a interzis jocul de pinball, nu mai puteai să intri de pe calculatoare. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui... Deci practic ne tăiase ce aveam mai scump. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri, calculatoarele au fost luate la puricat, desfăcute nopțile, când direcțiunea era plecată acasă. Nu știu ce au făcut. Sigur că la un moment dat iar se putea juca pinball, dar în clandestinitate. Evident că dacă te prindea, erai gata, tată! Dar merita riscul, că doar nu stai la ziar ca să muncești”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Facebook,   Tolontan