Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Tot mai mulți români care nu s-au priceput niciodată la nimic dintr-odată știu ei că boala e o făcătură. Uitați-vă ce se întâmplă în Brazilia sau Mexic, cum stau ăia cu cadavrele pe străzi (VIDEO)

Radu Banciu: Tot mai mulți români care nu s-au priceput niciodată la nimic dintr-odată știu ei că boala e o făcătură. Uitați-vă ce se întâmplă în Brazilia sau Mexic, cum stau ăia cu cadavrele pe străzi (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 23 Iun 2020, 23:48
Radu Banciu: Tot mai mulți români care nu s-au priceput niciodată la nimic dintr-odată știu ei că boala e o făcătură. Uitați-vă ce se întâmplă în Brazilia sau Mexic, cum stau ăia cu cadavrele pe străzi (VIDEO) Lumea lui Banciu

Adrian Ionel, directorul Unifarm, este urmărit penal de DNA, fiind acuzat de mai multe fapte de corupție, inclusiv că ar fi cerut 760.000 de euro mită pentru acordarea unui contract de achiziție a unor echipamente medicale necesare în lupta cu epidemia de coronavirus. Știrea a fost comentată și de Radu Banciu, în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu. Jurnalistul a susținut că Ionel nu are niciun pic de respect pentru nimeni și că normal ar fi fost ca acesta să fie suspectat că a dat bani națiunii, nu că a luat. Cu atât mai revoltător e cazul, cu cât directorul companiei e acuzat că a făcut astfel de fapte într-o perioadă absolut teribilă pentru întreaga lume. Pornind de aici, Banciu a remarcat faptul că tocmai românii care nu știu nimic și n-au priceput nimic niciodată au aflat deodată că epidemia de coronavirus e o făcătură.

 

Radu Banciu: Voi, cetățenii români care nu ați făcut nimic pentru România de 30 de ani,  cum dracu' ați aflat că boala asta e o făcătură? 

 KAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

„Am fost nelămuriți aici cu un singur lucru, la șpaga asta de la Unifarm - 760.000 de euro: ăsta n-are niciun nume? Are trei prenume: Adrian Ionel Eugen. Prima dată am crezut că Eugen e de familie. A doua oară am văzut că e Ionel, așa spun procurorii. 

Adrian Ionel Eugen, directorul general al Companiei Naționale Unifarm SA, a declarat că e nevinovat în fața acuzațiilor aduse de DNA, care-l bănuiește că ar fi luat 760.000 de euro șpagă în această perioadă, când ar fi trebuit să dea eventual 760.000 de euro pentru bunul obștesc, pentru avutul comun. Toată lumea se consideră nevinovată. Și Bombonel (Adrian Năstase - n.r.) a zis toată viața lui.

De ce n-a venit, domnule Eugen, DNA la mine să-mi spună că am 760.000 de euro suspiciune că am luat mită? Deci dacă a venit la dumneavoastră, există suspiciunea, deocamdată, că ați luat șpagă. Înțeleg că domnul Tătaru (ministrul Sănătății - n.r.) zice că ar trebui să vă dați demisia, că dacă nu, o să vă dea el afară.

Domnule Eugen, suspiciunea ar fi trebuit să fie invers aici: dumneavoastră să fiți suspicionat că ați dat 760.000 de euro cadou națiunii, să-și cumpere măști să scape de pandemie. Nu să vă treacă prin cap, Dumnezeule, în această perioadă sinistră pentru planetă... Dumneavoastră n-aveți niciun pic de respect pentru nimeni, ca și alți telespectatori.

Domnule, lăsați bolnavii de la ATI din România, dar uitați-vă ce se întâmplă în Brazilia, ce se întâmplă în Mexic, în Peru, în Ecuador și nu mai fiți atât de imbecili să credeți că boala asta, dacă nu ne-a lovit pe noi în Drumul Taberei sau în Militari, nu există! Uitați-vă cum stau ăia cu cadavrele pe străzi acolo și o să spuneți că e o făcătură! 

Chiar mă întrebam: dumneavoastră care nu știți nimic, voi, cetățenii români care nu ați făcut nimic pentru România de 30 de ani,  cum dracu' ați aflat că boala asta e o făcătură? Că nu știți nimic despre nimic... 

Mi se pare senzațional! Tot mai mulți români, care nu s-au priceput niciodată la nimic și n-au făcut niciodată nimic de valoare, dintr-odată știu ei că boala e o făcătură”, a afirmat Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Adrian Ionel, directorul Unifarm, urmărit penal de DNA pentru că ar fi cerut mită

 

Procurorii DNA au anunțat marți că directorul Unifarm, Adrian Ionel, este urmărit penal sub control judiciar pentru fapte de corupție în legătură cu un contract de achiziție a 250.000 de combinezoane și trei milioane de măști chirurgicale, materiale necesare în contextul epidemiei de coronavirus.

Anchetatorii susțin că Adrian Ionel ar fi cerut mită 760.000 de euro pentru atribuirea contractului, că acesta s-a încheiat cu încălcarea prevederilor legale, că nu au fost livrate toate produsele, iar din cele care au ajuns multe erau neconforme.

Procurorii anticorupție mai afirmă că Adrian Ionel ar fi ajuns să ocupe funcția de director Unifarm cu încălcarea prevederilor legale.
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Adrian Ionel,   Unifarm SA,   mita,   epidemie de coronavirus