Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: O problemă de fizică - Dacă două trenuri pleacă duminică din Timișoara și ajung marți în Mangalia, cine e incompetent? (VIDEO)

Radu Banciu: O problemă de fizică - Dacă două trenuri pleacă duminică din Timișoara și ajung marți în Mangalia, cine e incompetent? (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 24 Iun 2019, 23:52
Radu Banciu: O problemă de fizică - Dacă două trenuri pleacă duminică din Timișoara și ajung marți în Mangalia, cine e incompetent? (VIDEO) Lumea lui Banciu

Două trenuri care au plecat din Timișoara duminică, la 17:30, respectiv 19:30, nu au ajuns încă în Mangalia. Situația a fost comentată și de Radu Banciu, în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”Începem cu o problemă de fizică. Dacă două trenuri pleacă duminică din Timișoara și ajung marți în Mangalia, cine e mai incompetent în această situație?

A. Statul român

B. Guvernul României

Întrebarea e: dacă trenul de la Timișoara la Mangalia a plecat duminică și începe să ajungă marți, a cui e vina? Sigur, autoritățile o să spună ”a plouat”, dar suntem, totuși, la finele lui iunie, nu mai sunt inundații. Dacă nu ar fi fost inundații, ar fi fost incendii, dacă nu erau incendii, era secetă, dacă nu era secetă, era o pâclă deasupra căii ferate. 

Fraților, nici pe vrema lui nea Nicu nu era așa. Trenul de la Târgu Mureș la Mangalia pleca la 17.00, dar ajungea a doua zi dimineață pe la 7.00. Era o călătorie fascinantă.

Cum să faci, bă, 30 de ore din Timișoara până în Mangalia? Trenul a plecat din Gara de Nord Timișoara duminică, la 17.30, și a ajuns... marți dimineața! Dacă a ajuns, că suntem abia luni seară”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu