Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: UDMR e o căpușă sinistră. Niște slugi ordinare care au lins unde au putut (VIDEO)

Radu Banciu: UDMR e o căpușă sinistră. Niște slugi ordinare care au lins unde au putut (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 06 Aug 2018, 23:54
Radu Banciu: UDMR e o căpușă sinistră. Niște slugi ordinare care au lins unde au putut (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu despre UDMR.

”Un sondaj ne arată că maghiarii din Transilvania sunt mai mulțumiți de nivelul de trai decât românii. E adevărat, un sondaj de opinie comandat de UDMR.
Conform studiului, 53% dintre maghiari s-au declarat mulțumiți de nivelul lor actual de trai, față de 41% dintre români. Totuși, nivelul e enorm. În Lunca Dunării trebuie să depășească cu greu 3%.

Dacă s-ar organiza acum alegeri naționale, 51% s-ar înregistra prezența la vot din partea maghiarilor. Mai mare decât media națională, dar nu e impresionant. Din ei, 89% ar vota cu UDMR, 4% cu Partidul Popular Maghiar din Transilvania, 3% cu Partidul Civic Maghiar.

UDMR nu e un partid care să acționeze pentru interesele României, el acționează pentru interesele unei minorități. Nu și-a dorit niciodată altceva. Nu l-a interesat decât să se îmbogățească acolo, să facă un pic de curățenie și să-i păcălească pe ai lui. 

UDMR e o căpușă sinistră, care nu face altceva decât să infesteze niște locuri cu o tradiție impresionant românească. Niște slugi ordinare la cine era la șefie. Au lins unde au putut, au trădat și, în aceeași zi, au trecut dintr-o tabără în alta de nenumărate ori. Niciun fel de scrupule, niciun fel de conștiință”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   UDMR