Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: UDMR-știi n-au făcut decât câte ceva pentru comunitatea lor, pe care o fură și o jecmănesc, exact cum face PSD-ul vizavi de alegătorii săi (VIDEO)

Radu Banciu: UDMR-știi n-au făcut decât câte ceva pentru comunitatea lor, pe care o fură și o jecmănesc, exact cum face PSD-ul vizavi de alegătorii săi (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 15 Mar 2018, 23:55
Radu Banciu: UDMR-știi n-au făcut decât câte ceva pentru comunitatea lor, pe care o fură și o jecmănesc, exact cum face PSD-ul vizavi de alegătorii săi (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de joi seară a emisiuniiLumea lui Banciu discursul lui Kelemen Hunor, președintele UDMR, cu ocazia Zilei maghiarilor de pretutindeni.

Kelemen Hunor a declarat, cu ocazia Zilei Maghiarilor de pretutindeni, că România nu are o viziune și un proiect viabil: ”Elita politică românească nu poate să se pună de acord nici măcar asupra unei linii de autostradă, dar nici asupra direcţiei în care ar trebui îndreptate educaţia şi sănătatea. Politica românească este cunoscută, astăzi, pentru lupta acerbă împotriva celuilalt, deşi ar trebui să se concentreze pe construcţie şi dezvoltare”. Sunt de acord aici cu el. 

Numai că i-aș reaminti că UDMR a fost cot la cot, din punct de vedere politic, cu guvernele de la București. Le-a susținut din 1990 până în prezent aproape fără oprire și n-a contribuit cu nimic, n-a reușit să-și impună vreo eventuală strategie superioară. N-a făcut absolut nimic! Doar a lucrat la ura dintre popoare.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Concluzia lui Kelemen Hunor este corectă, dar el este vinovat! El și toți cei care au condus UDMR. El vorbește despre elita politică. Păi din elita politicii românești face parte și UDMR, care n-a făcut nimic. 

Nici măcar în ceea ce privește avansul spre autonomia ținutului respectiv n-au reușit să miște mare lucru, doar au creat confuzie și i-au învrăjbit pe oameni. 

Ei nu sunt niște cetățeni care să-ți explice, care să se implice în viața de zi cu zi. Ei nu fac altceva decât să încerce să aducă câte ceva pentru comunitatea lor, pe care o fură, o jecmănesc, exact cum face PSD-ul vizavi de alegătorii săi”, a afirmat Radu Banciu.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   UDMR,   Kelemen Hunor