Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Ultimii în carieră au ajuns să conducă România. Niște analfabeți, nenorociți, ultimii oameni! / Pe Dragnea îl interesează Legea pensiilor, că dacă mai pot fi prostiți unii, aceia sunt pensionarii (VIDEO)

Radu Banciu: Ultimii în carieră au ajuns să conducă România. Niște analfabeți, nenorociți, ultimii oameni! / Pe Dragnea îl interesează Legea pensiilor, că dacă mai pot fi prostiți unii, aceia sunt pensionarii (VIDEO)

Un articol de: - 18 Sep 2017, 08:27
Radu Banciu: Ultimii în carieră au ajuns să conducă România. Niște analfabeți, nenorociți, ultimii oameni! / Pe Dragnea îl interesează Legea pensiilor, că dacă mai pot fi prostiți unii, aceia sunt pensionarii (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de de duminică a emisiunii Lumea lui Banciu despre noul episod de violență din politica românească (Detalii AICI), dar și despre activitatea PSD

”Bădălău spune că nu-i adevărat, că erau 500 de martori. Deci de la 200, cât a zis Mina (PSD), la 500, cât pretinde Bădălău. Deci cel puțin unul dintre ei minte rău de tot sau e prost bătut în cap. ”Nu sunt un om violent, detest violența. Frustrările dânsului politice...”, continuă Bădălău. Este nemaipomenită această construcție. Cum poți să spui ceva mai fără sens decât asta și într-o limbă română pocită ordinar? Dar nu se poate, mă, să aveți pe cineva în PSD, care să știe un pic de gramatică? Asta i-am spus și eu lui Codrin Ștefănescu de s-a ridicat și a plecat: ”Bă, dar n-ați avut în tot partidul pe unul mai cinstit decât Liviu Dragnea?”. S-a ridicat și a plecat. Asta a fost replica lui. 

Deci ăla susține că a fost plesnit și înjurat de mamă, iar Bădălău susține că nu l-a lovit, nici nu l-a înjurat, iar Mina spune că nici nu au fost față în față. Vedeți cum e clasa politică imediat cum nu sunt imagini? În primul caz au fost imagini și era mai greu să spună Palada, în escrocheria lui nativă, că nici nu l-a atins. 
Încă o filă se pune peste activitatea catastrofală a acestui partid de la începutul anului. După toate încercările astea să fraudeze, să fractureze democrația, să schimbe cursul Justiției, să pună românii cu botul pe labe, să se scoată pe ei din închisori, după toate mârșăveniile astea ordinare, după toate bâlbâielile din sistemul financiar, au ajuns ultimii bătăuși. Nu că nu am fi știut. I-am făcut pe toți escroci de la început. Pe toți i-am făcut analfabeți de la început. Îmi asum și asta. Am avut dreptate!

Ultimii la școală, ultimii în carieră au ajuns să conducă România. Ce respect putem să avem față de acest guvern, față de acest cel mai mare partid din România? Sunt niște analfabeți, niște nenorociți, ultimii oameni! Cum poți să te închini în fața unui asemenea partid? Cum poți să te duci să votezi așa ceva? Nemaipomenit!

Șeful PSD se comportă și el ca pe maidan, e exact genul de om care te amenință. Pe Dragnea îl interesează Legea pensiilor, că dacă mai pot fi prostiți unii, aceia sunt pensionarii. Și asta am identificat-o din timp! Ei n-au mișcat un deget pentru restul societății, pentru că nu-i ducea capul. Cum să vină ei să propună ceva pentru sectorul privat? PSD s-a dus numai la cel care era manipulat, dus cu pluta, sărac cu duhul, pentru că știa că-l prostește. De la început a avut grijă să-și asigure un electorat de proastă calitate. Asta e adevărul: oameni needucați, necivilizați, electorat de joasă calitate, în general analfabet, oameni de doi lei. Și pe ăștia și i-a cultivat cu o lipsă de respect fantastică. Deci și-au bătut joc și de ei, mințindu-i, păcălindu-i, știind că vor avea succes cât ei vor exista, iar  când nu vor mai exista, vor vota și de pe lumea celalaltă”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Ultimii în carieră au ajuns să conducă România. Niște analfabeți, nenorociți, ultimii oameni!

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   dragnea,   PSD,   pensionari