Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Ungaria își dă singură cu tesla știți exact unde, pentru că Tratatul de Aderare la Uniunea Europeană, pe care l-a semnat, a definitivat frontierele statelor membre în mod definitiv și irevocabil (VIDEO)

Radu Banciu: Ungaria își dă singură cu tesla știți exact unde, pentru că Tratatul de Aderare la Uniunea Europeană, pe care l-a semnat, a definitivat frontierele statelor membre în mod definitiv și irevocabil (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 10 Iun 2019, 08:28
Lumea lui Banciu

Pe site-ul guvernamental maghiar abouthungary.hu a apărut un mesaj critic la adresa Tratatului de la Trianon, al secretarului de stat Árpád János Potápi, însoțit de harta ”Ungariei Mari”, care este ”sfâșiată” de țările vecine. În această fotografie, România ia Transilvania. Reacția autorităților nu a întârziat, atât România cât și Slovenia publicând pe Twitter mesaje de protest, prin care au condamnat dur publicarea acestei imagini. (Detalii AICI)

Scandalul diplomatic a fost comentat și de Radu Banciu, în ediția de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”Președintele Ungariei, János Áder, a apreciat incidentul de la Valea Uzului ca fiind unul profund imoral și contrar legislației acordurilor internaționale, el afirmând că cele 52 de cruci au fost ridicate pe rămășițele unor soldați unguri. 

Ungaria a provocat iar un scandal diplomatic. Guvernul condus de Viktor Orban acuză public sfântul Tratat de la Trianon: spune că tratatul a distrus națiunea ungară, iar o fotografie de propagandă, publicată pe un site guvernamental în limba engleză, sugerează că România a rupt Transilvania de la Ungaria.

Un secretar de stat ungar spune că tratatul de la Trianon a distrus economia Ungariei, societatea și sistemul politic al acesteia. Nu l-am auzit pe Asztalos Csaba (președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării) vorbind despre acest derapaj colosal al Ungariei, care, până la urmă, își dă singură cu tesla știți exact unde, pentru că, Tratatul de Aderare la Uniunea Europeană, pe care maghiarii l-au semnat cu câțiva ani înainte de a adera în 2004, definitiva frontierele statelor membre în mod definitiv și irevocabil. Și ce putea să facă Ungaria? Că doar Tratatul de la Trianon era bătut în cuie. Nu-l putea schimba nici Iisus Hristos”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   radu banciu,   lumea lui banciu,   ungaria,   trianon
 
 
 
Loading...