Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: USR nu e nici măcar un ciot de partid (VIDEO)

Radu Banciu: USR nu e nici măcar un ciot de partid (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 25 Sep 2020, 09:13
Radu Banciu: USR nu e nici măcar un ciot de partid (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de joi seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, apelurile de mobilizare la vot. „Acest gen de apel e făcut de un reprezentant de Dreapta din societatea civilă, de regulă cunoscut, de regulă un imbecil din ăsta care s-a dus pe un culoar greșit”, a spus jurnalistul, care, în acest context, n-a uitat nici de USR, despre care spune că „nici măcar un ciot de partid nu e”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„Încă o dată, mă uimește această naivitate. Nu mă uimește slugărnicia, prostia, lipsa de imaginație, plicitseala pentru care acești oameni, pe unii i-am citat, pe alții, nu, dar se vor recunoaște ei, au intervenit la un moment dat pe scena politică sau pe scena publică, ca să îi convingă pe oameni – a, uite ce zice ăla, păi eu îl cunosc pe ăla, că l-am văzut la teatru sau îl știu că l-am văzut la televizor. Asta nu e suficient ca ăla să aibă și o idee bună, o idee corectă. Nu, el este un plictisit, nu este un om cu viziune, este un tâmp în realitate, are un talent, sigur, într-un domeniu. De exemplu, domnul Tudor Chirilă este bun la cântat, este un timp simpatic pentru femeile chioare, are niște atribute, dar nu se pricepe la politică, nu are talentul lui ta-su șamd. Deci nu se pricepe – am dat un exemplu acum, că l-am văzut pe prostul ăsta pe câteva imagini, dar putea să fie oricare altul, cum vă spuneam de Tudor Gheorghe, care ne-a lăsat cu gura căscată”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

El susține că persoanele „care, în loc să facă ceva util, se adresează societății” cu mesaje de mobilizare la vot adesea se pretind a fi de „Dreapta”, deși în realitate „nu există Dreapta în România”.

USR nici măcar un ciot de partid nu e, spune Radu Banciu

 

„Cum să te duci, bă, lângă un personaj politic? I-am văzut pe toți ăștia, colegii mei, foștii mei colegi, amărâții ăștia care au îmbrățișat USR în ultima perioadă. Păi, ăsta nici măcar un ciot de partid nu e. Cum dracu` tu, ca jurnalist, care ai văzut atâtea, care ai scris despre atâtea, ar trebui să intuiești niște lucruri, cum dracu` să te duci pentru unii care nu știu absolut nimic? Ăia n-au niciun program, n-au făcut niciodată nimic, ăia nu sunt în stare să bată un cui în caldarâmul națiunii. Cum dracu` să votezi așa ceva, Dumnezeule?”, a mai adăugat Radu Banciu.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu