Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Vă dați seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea și Tăriceanu să nu treacă moțiunea? PSD n-ar mai fi decât un partid de geambași (VIDEO)

Radu Banciu: Vă dați seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea și Tăriceanu să nu treacă moțiunea? PSD n-ar mai fi decât un partid de geambași (VIDEO)

Un articol de: - 20 Iun 2017, 23:54
Radu Banciu: Vă dați seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea și Tăriceanu să nu treacă moțiunea? PSD n-ar mai fi decât un partid de geambași (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu despre ce s-ar întâmpla dacă moțiunea de cenzură a PSD-ului condus de Liviu Dragnea, îndreptată împotriva propriului Guvern, ar pica.

”Vă dați seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea și Tăriceanu să nu treacă moțiunea? Ce ar însemna pentru ei? E sfârșitul carierei politice pe loc. Ești răstignit în secunda aia, doar îți mai pui mâinile și-ți bat ăia niște cuie. Deci s-a terminat, ce mai poți să spui? Cum ai mai putea tu să spui ”bă, tată, tot noi!”. 

Ce ați mai face dacă n-ar trece moțiunea, mânca-v-ar? Sunteți gata, nu ați mai avea nicio utilitate în politică. V-au bătut unii, aripa Ponta, guralivul ăla din care nu mai rămăsese nimic și din care cu toții ați avut grijă să-l puneți la colț. N-a fost greu în PSD care să nu i-o tragă lui Ponta. Cu toții, cu migală, școlărește, luau pixul în mână și-l înfierau pe Ponta. Acum îl infierează pe Grindeanu.

Cum ar fi să v-o tragă ăștia? S-a terminat cu aripa principală din PSD. PSD n-ar mai fi decât un partid de geambași din ăștia”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Vă dați seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea și Tăriceanu să nu treacă moțiunea? PSD n-ar mai fi decât un partid de geambași

 

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   PSD,   Liviu Dragnea,   Victor Ponta,   motiune de cenzura