Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Vasile Blaga, bugetar fiind, a făcut o măgăoaie de petrecere. S-a tras, practic, din toate părțile cu sarmale, cu torturi, cu orice (VIDEO)

Radu Banciu: Vasile Blaga, bugetar fiind, a făcut o măgăoaie de petrecere. S-a tras, practic, din toate părțile cu sarmale, cu torturi, cu orice (VIDEO)

Un articol de: - 02 Aug 2016, 23:58
Radu Banciu: Vasile Blaga, bugetar fiind, a făcut o măgăoaie de petrecere. S-a tras, practic, din toate părțile cu sarmale, cu torturi, cu orice (VIDEO) Foto: B1 TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre petrecerea dată în weekend de Vasile Blaga, de ziua lui. Toată distracția l-a costat pe copreședintele liberal aproximativ jumătate de miliard de lei vechi.

Vasile Blaga, practic, șeful opoziției din România, bugetar fiind, a făcut o măgăoaie de petrecere ca pe vremea Zamfirei. S-a tras, practic, din toate părțile cu sarmale, cu torturi, cu orice, până la vestitele răbdări prăjite. Sigur, alea când s-a ajuns la discuții, că s-a discutat și foarte mult în gol, sigur că duscuțiile politice într-un astfel de moment nu-și aveau rostul”, a comentat Banciu.

”La banii tăi, să te duci să îți faci aniversarea la Mamaia, vă dați seama câtă minte trebuie să ai sau câtă minte ar trebui să-ți lipsească?”, a mai spus Radu Banciu.

Radu Banciu: Vasile Blaga, bugetar fiind, a făcut o măgăoaie de petrecere. S-a tras, practic, din toate părțile cu sarmale, cu torturi, cu orice

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   petrecere,   Vasile Blaga