Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după ce Ponta a spus că nu se va construi niciun kilometru de autostradă: L-aș întreba pe fostul premier de când a devenit atât de isteț (VIDEO)

Radu Banciu, după ce Ponta a spus că nu se va construi niciun kilometru de autostradă: L-aș întreba pe fostul premier de când a devenit atât de isteț (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 21 Noi 2018, 23:58
Radu Banciu, după ce Ponta a spus că nu se va construi niciun kilometru de autostradă: L-aș întreba pe fostul premier de când a devenit atât de isteț (VIDEO) Lumea lui Banciu

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, că în România n-o să se construiască niciun kilometru autostradă nici măcar dacă devine Sfântul Petru Ministrul Transporturilor. (Detalii AICI)

Declarația a fost comentată și de Radu Banciu în ediția de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”Asta apropo de iureșul de la Transporturi, unde se pare că, deși e extrem de competentă și calificată, doamna Olguța nu e în grațiile președintelui Iohannis. Dar important e să rețineți că nici dacă va veni Sfântul Petru la Transporturi n-ar putea să construiască un metru de autostradă.

Acum l-aș întreba pe domnul Ponta de când a devenit atât de isteț, pentru că, pe când îl aveam pe Șova, marele lui amic, la Transporturi nu era atât de convins că nu se mai poate face nimic în domeniul respectiv. Acum, că nu mai e la putere, a zis ”după mine, potopul!”. Ideea e că nu trebuie să fii Ponta pentru a nimeri un astfel de verdict. Noi spunem asta dinainte ca Ponta să fie premier, înainte ca tovarășul Rus de la Cluj să vină cu masterplanul lui să ne dezvăluie oportunitățile României. Întrecea Belgia și Olanda la un loc la numărul de autostrăzi și linii electrificate...

Au ajuns la aceeași concluzie cu noi acești coate-goale, dar când au expirat politic sau când au fost aruncați la lada de gunoi a istoriei. 

Ce deschis la vorbă e Victor Ponta, deși a fost premier ani buni și ar fi putut să ne spună lucrurile astea de pe vremea lui.

Ne spune lucruri pe care noi le cunoșteam de multă vreme. Mulțumim, domnule Ponta, că ați ajuns la aceeași concluzie la care ajunseserăm și noi de atâția și atâția ani”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Victor Ponta