Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Viorica Dăncilă a contractat acest virus retrogradant cu 20-20 nu în Teleorman, cum ați fi putut bănui, ci la ditamai Bruxelles-ul (VIDEO)

Radu Banciu: Viorica Dăncilă a contractat acest virus retrogradant cu 20-20 nu în Teleorman, cum ați fi putut bănui, ci la ditamai Bruxelles-ul (VIDEO)

Un articol de: - 01 Mai 2018, 14:33
Radu Banciu: Viorica Dăncilă a contractat acest virus retrogradant cu 20-20 nu în Teleorman, cum ați fi putut bănui, ci la ditamai Bruxelles-ul (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre explicațiile pe care le-a dat premierul Viroica Dăncilă cu privire la gafa pe care a făcut-o într-o ședință de Guvern, atunci când a citit ”Euro douăzeci-douăzeci”. 

”Să ştiţi că foarte mulţi au spus... au văzut în acest lucru o greşeală. Gândiţi-vă că eu sunt de nouă ani la Bruxelles. La noi se... La Bruxelles există orizont 20-20 (n.r. citit douăzeci douăzeci), Euro 20-20 (n.r. citit douăzeci douăzeci). Când nouă ani ai vorbit aşa, este normal ca acest lucru să încerci să-l duci mai departe. Dar de-acum încolo voi zice «două mii douăzeci»”, a declarat Viorica Dăncilă, luni seară, în cadrul unei emisiuni televizate.  

”Viorica Dăncilă a contractat acest virus retrogradant cu 20-20 nu în Teleorman, cum ați fi putut bănui, ci la ditamai Bruxelles-ul. (...) Doamna Dăncilă, care a petrecut nouă ani prin magazinele Bruxelles-ului și, în general, prin zona de shopping a acestei capitale europene, a deprins de acolo - noi credeam că din stația de autobuz - acest tic profesional, dar ne-a promis că se va corecta”, a comentat Banciu. 

”Doamna Dăncilă nu auzise de această competiție, nu citise niciodată termenul respectiv până atunci și nu a știut cum să îl citească. Există 80% șanse ca doamna Dăncilă să știe să citească anul 2020 dacă îl vede într-un alt contex, dar ea nu auzise de această expresie, de această abreviere, Euro 2020. (...) 

Ar mai fi de notat că doamna Dăncilă mai face o eroare colosală, chiar dacă nu-și va mai aminti peste timp. Ea promite că stadioanele vor fi gata până în 2020 și că dacă ea spune, așa va fi. Nu există nicio șansă ca ele să fie gata până în 2020. Asta ne face să credem că chiar dacă ea știe citi 2020, nu îl înțelege”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu