Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Viorica Dăncilă ar fi început să plângă după ce a fost comparată de CTP cu o specie de maimuță (VIDEO)

Radu Banciu: Viorica Dăncilă ar fi început să plângă după ce a fost comparată de CTP cu o specie de maimuță (VIDEO)

Un articol de: - 23 Ian 2018, 23:54
Radu Banciu: Viorica Dăncilă ar fi început să plângă după ce a fost comparată de CTP cu o specie de maimuță (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediația de marți a emisiunii Lumea lui Banciu schimbarea de coafură a premierului desemnat Viorica Dăncilă, schimbare care vine la puțin timp după ce a fost comparată de Cristian Tudor Popescu cu o specie de maimușă, pavianul cu mantie.

"Viorica Dăncilă și-a schimbat coafura! Gurile rele spun că ar fi început să plângă după ce a fost criticată rău și comparată cu pavianul cu mantie de către Cristian Tudor Popescu, cel care a râvnit toată viața lui la femei și practic nu le-a avut în ciuda zvonurilor de tip Ilie Năstase sau Corneliu Vadim Tudor, că a avut 2-3 mii, probabil și CTP ar spune la fel, dar întotdeauna când a văzut o femeie interesantă la TV a criticat-o. (...)

O tanti într-adevăr, o femeie în toată puterea cuvântului, venită direct de la Bruxelles, și destul de bună de gură, de altfel o să vă reedităm niște momente absolut epocale. O femeie bună de gură așadar, în ciuda faptului că a dat degeaba din gură la Bruxelles, dar a dat atâta timp cât nimeni nu auzit de ea. Are exercițiul ăsta al dicției prea puțin impecabile, o vorbărie din asta goală care până la urmă face un fel de tranziție către vorbitorii principali care la un moment se vor așeza în spatele ei", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu: Viorica Dăncilă ar fi început să plângă după ce a fost comparată de CTP cu o specie de maimuță

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Cristian Tudor Popescu,   Viorica Dancila