Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: În neobrăznicia ei, Viorica Dăncilă a făcut un bilanț cu marile realizări ale epocii sale. Bă, doamnă, 2.000 de euro net câștigă un amărât de șofer de tir, străin, în Slovenia! (VIDEO)

Radu Banciu: În neobrăznicia ei, Viorica Dăncilă a făcut un bilanț cu marile realizări ale epocii sale. Bă, doamnă, 2.000 de euro net câștigă un amărât de șofer de tir, străin, în Slovenia! (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 23 Iul 2018, 23:54
Radu Banciu: În neobrăznicia ei, Viorica Dăncilă a făcut un bilanț cu marile realizări ale epocii sale. Bă, doamnă, 2.000 de euro net câștigă un amărât de șofer de tir, străin, în Slovenia! (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre bilanțul prezentat de Viorica Dăncilă la șase luni de mandat.

”Știți care este salariul pe care îl primește un șofer de tir în Slovenia? 1.700 până la 2.000 de euro net pe lună. Doamna Dăncilă vine să ne spună că s-au ajustat pensiile, salariile, o să avem o pensie enormă, peste 4.200 de lei net în 2021”, a comentat Banciu. 

”În neobrăznicia ei, doamna Dăncilă a făcut un bilanț din ăla care ajungea la glezna lui nea Nicu, cu marile realizări ale epocii sale. Bă, doamnă, 2000 de euro net câștigă un amărât de șofer de tir, străin, în Slovenia! (...) Ăsta e PSD-ul de 30 de ani. Ne lasă pe noi să sperăm că în 2050 vom ajunge la salariile pe care aveau pensionarii sloveni pe vremea lui Tito”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu