Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Cum ar fi să candideze pentru șefia PSD Viorica Dăncilă și Cati Andronescu, iar Lia Olguța Vasilescu să arbitreze? (VIDEO)

Radu Banciu: Cum ar fi să candideze pentru șefia PSD Viorica Dăncilă și Cati Andronescu, iar Lia Olguța Vasilescu să arbitreze? (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 17 Iun 2019, 10:07
Radu Banciu: Cum ar fi să candideze pentru șefia PSD Viorica Dăncilă și Cati Andronescu, iar Lia Olguța Vasilescu să arbitreze? (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre situația din PSD, în comntextul în care social-democrații își vor alege un nou lider la congresul din 29 iunie și, în același timp, trebuie să își aleagă candidatul la alegerile prezidențiale. 

”Viorica Dăncilă pare să fie favorită, pare să alerge chiar de una singură pe mai multe culoare în momentul de față. Se  vorbește chiar că ar putea Cati Andronescu să o concureze până la urmă. (...) Ar putea candida, așadar, mai ales că ea este o oponentă a politicii lui Liviu Dragnea, deci, pe undeva și o adversară a Vioricăi Dăncilă. Ar fi un pic ciudat ca două doamne să candideze pentru un loc de pierzător la alegerile prezidențiale. Viorica Dăncilă ne-a anunțat că ea nu se va înscrie în cursa prezidențială, dar nu avem de unde să știm. (...) Nu există niciun candidat care să poată să se bată cu Iohannis, ba chiar există șansa ca acest candidat să nu intre în turul 2”, a comentat Banciu. 

”Cum ar fi să cadideze pentru șefia PSD Viorica Dăncilă și Cati Andronescu, iar Lia Olguța Vasilescu să arbitreze? Olguța Vasilescu nu candidează. Tabăra drăgniștilor puri nu este luată în calcul pentru vreo victorie. (...) Mai degrabă se merge pe o victorie a celor care nu erau oamenii lui Dragnea, cu amendamentul că Viorica Dăncilă nu e nimic. Ea nu era nici omul lui Dragnea, nici al opoziției, era așa, pur și simplu, cum bate vântul. (...) Doamna Dăncilă ne reprezintă foarte bine pentru ăștia 30 de ani de alegeri, de nereușite, de neputințe. Ea este, practic, simbolul României acestor 30 de ani. Adică, un neisprăvit, un om nepregătit, fără niciun fel de competențe, ajuns într-o poziție mare, dintr-o întâmplare”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu