Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Viorica Dăncilă nu știe să găsească pe hartă nicio țară. Știți care ar fi primul vecin al României pe care l-ar spune? (VIDEO)

Radu Banciu: Viorica Dăncilă nu știe să găsească pe hartă nicio țară. Știți care ar fi primul vecin al României pe care l-ar spune? (VIDEO)

Un articol de: - 22 Mai 2018, 23:49
Radu Banciu: Viorica Dăncilă nu știe să găsească pe hartă nicio țară. Știți care ar fi primul vecin al României pe care l-ar spune? (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre plecarea Elenei Udrea în Costa Rica, făcând o comparație și cu premierul Viorica Dăncilă. 

”Elena Udrea nu avea nicio justificare să fugă în Costa Rica alta decât că vrea să fugă de responsabilitate. Ea nu știa să călătorescă, nu-i plăcea, ea nu se simțea bine. Ea a fost la Paris, Milano, Londra, chestii de genul ăsta pe care le știe și un țânc. Ai ajuns să ai niște poșete, să porți niște pantofi, în momentul ăla sigur că trebuie să știi două-trei destinații unde să te duci să ți-i reînnoiești. În rest, ea nu știa să călătorească, vacanțele ei erau tot în Grecia sau aici, pe litoral. Elena Udrea nu avea dimensiunea asta”, a comentat Banciu. 

”Asta e ca și cum mâine am afla că Viorica Dăncilă și-ar face concediul în Belize. N-are cum. Viorica Dăncilă nu știe să găsească pe hartă nicio țară, nici cu cine se învecinează România sigur nu știe. Știți care ar fi primul vecin al României pe care l-ar spune doamna Dăncilă? Rusia. Cam ăsta e nivelul ei. Și atunci cum să ajungă într-o țară de nivelul ăla?”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu