Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după ce premierul l-a contrazis fără să vrea pe șeful PSD: Vedeți că poate se supără domnul Dragnea pe dumneavoastră și vă taie din cartea de istorie (VIDEO)

Radu Banciu, după ce premierul l-a contrazis fără să vrea pe șeful PSD: Vedeți că poate se supără domnul Dragnea pe dumneavoastră și vă taie din cartea de istorie (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 13 Dec 2018, 00:41
Radu Banciu, după ce premierul l-a contrazis fără să vrea pe șeful PSD: Vedeți că poate se supără domnul Dragnea pe dumneavoastră și vă taie din cartea de istorie (VIDEO) Lumea lui Banciu

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că zece miliarde de lei vor fi alocate pentru fondul de investiţii locale. L-a contrazis astfel pe șeful PSD, Liviu Dragnea, care a spus că suma va fi de zece miliarde de euro. S-a scuzat apoi spunând că ”poate domnul Dragnea are dreptate”.

Afirmația a fost comentată și de Radu Banciu, în ediția de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”Avem niște cifre de la doamna Dăncilă: 10 miliarde de lei! Cum Dumnezeu să nu te încurci în astea?

Doamna Dăncilă l-a contrazis pe șeful partidului. A fost întrebată, apropo de fondul de investiții locale, despre ce e vorba și a spus: ”10 miliarde de lei”. Apoi a spus susurat: ”Poate are dreptate domnul Dragnea, eu așa știam. Nu m-am uitat încă foarte atent pe cifrele de la buget”. Încă? Păi, e 13 decembrie! Când vă uitați? În noaptea de Ajun? Mă îndoiesc...

Dar nu înțeleg ce treabă are Dragnea... Nu sunteți dumneavoastră prim-ministru? Ce treabă are Dragnea cu asta? Nici nu trebuia să-l pomeniți. Vă dați de gol aicea! Nu cumva sunteți pusă de pomană acolo, o făptură de paie?

Bineînțeles că domnul Dragnea știe și bineînțeles că domnul Dragnea știe mai bine! Vedeți că poate se supără domnul Dragnea pe dumneavoastră și vă taie din cartea de istorie”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Viorica Dancila,   Liviu Dragnea