Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Viorica Dăncilă deja concurează pentru titlul de cea mai catastrofală poziție de prim-ministru din istoria României (VIDEO)

Radu Banciu: Viorica Dăncilă deja concurează pentru titlul de cea mai catastrofală poziție de prim-ministru din istoria României (VIDEO)

Un articol de: - 12 Apr 2018, 23:51
Radu Banciu: Viorica Dăncilă deja concurează pentru titlul de cea mai catastrofală poziție de prim-ministru din istoria României (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii „Lumea lui Banciu” despreinformația conform căreia trei miniștri din cabinetul Dăncilă ar putea fi remaniați. 

”Trei miniștri ar putea să fie deja remaniați. Este al treilea guvern Dragnea, dar deja se vorbește, nu este o știre oficială, că trei dintre ei nu ar fi bine văzuți, nu și-ar fi făcut treaba. Numele lor, și mai ales protofoliile pe care le dețin sunt niște teme care ne preocupă. De exemplu, Dănuț Andrușcă, acest individ cu nume ceaușist, este ministrul Economiei, un sector extrem de zdruncinat în ultima perioadă, Valentin Popa, la Educație, o catastrofă, se multiplică în fiecare zi acuzațiile, insultele chiar la adresa sa și George Ivașcu, la Cultură, nu a făcut absolut nimic, un subiect sensibil pentru că se vorbește că în anul Centenarului nu putem să ne prezentăm chiar așa”, a comentat Banciu. 

”Încă o dată ies în evidență lacunele acestul mega-partid, acestui dinozaur, aceste lacune pe care nu le poți evita în spațiul public. 
Viorica Dăncilă, care deja concurează pentru titlul de cea mai catastrofală poziție de prim-ministru din istoria României, admite că ar exista unii miniștri care ar rula cu viteza întâia iar alții cu cea de-a doua, ca și cum doar două viteze ar putea exista”, a mai spus Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu