Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre vizita Vioricăi Dăncilă în Orientul Mijlociu: Niciodată un premier român nu a pierdut atât timp într-o vizită. Ea a fost mai mult în turism acolo (VIDEO)

Radu Banciu, despre vizita Vioricăi Dăncilă în Orientul Mijlociu: Niciodată un premier român nu a pierdut atât timp într-o vizită. Ea a fost mai mult în turism acolo (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 12 Noi 2018, 09:33
Radu Banciu, despre vizita Vioricăi Dăncilă în Orientul Mijlociu: Niciodată un premier român nu a pierdut atât timp într-o vizită. Ea a fost mai mult în turism acolo (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre turneul premierului Viorica Dăncilă în Orientul Mijlociu. 

”Avem un fel de bilanț pe care presa îl face după turneul doamnei Viorica Dăncilă în Orientul Mijlociu, aceasta vizitând Emiratele Arabe Unite, Kuweitul, Qatarul și Omanul, o vizită care s-a desfășurat, practic, în doi timpi: 14-22 octombrie și 3-9 noiembrie. O vizită lungă, practic niciodată un premier român nu a pierdut atât timp într-o vizită”, a comentat Banciu. 

”Din ce remarcă presa, ea nu s-a soldat cu mari reușite, întrucât doamna Dăncilă nu a reușit în substanță să facă practic nimic acolo, nesemnând niciun contract serios, nimic care să avantajeze România. Ea a fost mai mult în turism, așa cum ne puteam lesne imagina. Sigur, a inaugurat în Oman, la Muscat, noua ambasadă a României, numai că nu se justifică în niciun fel să ai ambasadă într-un stat unde nu există mai mult de 300 de cetățeni români”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu