Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Nimeni n-ar trebui să obțină niciun vot de la nimeni! N-avem infrastructură, n-avem învățământ, n-avem sănătate, n-avem justiție, n-avem mediu. Mergem să-i votăm a o mia oară pe aceiași cretini? (VIDEO)

Radu Banciu: Nimeni n-ar trebui să obțină niciun vot de la nimeni! N-avem infrastructură, n-avem învățământ, n-avem sănătate, n-avem justiție, n-avem mediu. Mergem să-i votăm a o mia oară pe aceiași cretini? (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 20 Mai 2019, 08:24
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu, despre situația dezastruoasă în care se găsește România, din cauza politicienilor, dar și a celor care i-au votat. 

”Toată clasa politică are dosare penale, toată clasa politică ar trebui să aibă dosare penale, toată e în aceeaşi mocirlă. Nu avem nimic de câştigat, doar ne mai minţim o dată. Nici noi nu plătim această notă de plată, deşi ar trebui. Pentru că nu poţi fi la infinit atât de prost. La un moment dat trebuie să spui ”stop”. Sigur că dacă ar exista soluții ar fi OK și toată lumea ar trebui să se înghesuie să meargă, dar cum nu există soluții, nu poți să faci aceeași greșeală la infinit. Numai când îi aud iar cum vor drege ei...

Acest guvern și guvernele pe care le-a tot votat de atâta timp România nu au făcut nimic pentru țară. Nu au făcut absolut nimic! 

Niciodată, cât există România, nu va fi gata nicio autostradă. Nimeni nu are niciun interes să facă ceva pentru oameni. Și dacă vor fi, vor fi de mâmntuială, așa cum s-au făcut până acum cioturile respective.

Nu avem nicio infrastructură în niciun domeniu, dar toți se consideră patrioți. Vi se pare corect să vă duceți și să-i votați încă o dată? Sunteți niște imbecili!

N-au făcut absolut nimic în niciun domeniu. O țară moartă, fără infrastructură rutieră, fără infrastructură feroviară, fără infrastructură fluvială / maritimă, fără aeroporturi. N-avem învățământ, n-avem sănătate, n-avem justiție, n-avem mediu. Mergem să-i votăm a o mia oară pe aceiași cretini? NU! Cel care se duce ar trebui să deconteze.

Nimeni n-ar trebui să obțină niciun vot de la nimeni!”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu