Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Redeschiderea Loteriei la relaxarea din 15 iunie, comentată de Radu Banciu: „Evident că îți mai trebuie trei luni de izolare, ca să începi și tu să îți faci niște socoteli” (VIDEO)

Redeschiderea Loteriei la relaxarea din 15 iunie, comentată de Radu Banciu: „Evident că îți mai trebuie trei luni de izolare, ca să începi și tu să îți faci niște socoteli” (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 12 Iun 2020, 00:54
Redeschiderea Loteriei la relaxarea din 15 iunie, comentată de Radu Banciu: „Evident că îți mai trebuie trei luni de izolare, ca să începi și tu să îți faci niște socoteli” (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de joi seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, redeschiderea Loteriei, care va fi posibilă odată cu relaxarea de restricții din 15 iunie
 

Redeschiderea Loteriei la relaxarea din 15 iunie, comentată de Radu Banciu


 

„Mai multe activități vor fi posibile, de la sălile de fitness, până la piscinele în aer liber. Termenul ăsta de piscină nu spune mare lucru pentru noi, ștrandurile adică, alea de pe vremuri. Cu toții am fost măcar o dată în viață, în România, la un ștrand. Nu ne amintim neapărat cu plăcere, dar, oricum, așa stăteau lucrurile. Era într-o vreme la modă. Se va deschide, de asemenea, Loteria, pentru cei care vor să bage mâna în săculeț și să scoată niște numere de acolo. Poate că norocul a stat ascuns în izolare trei, patru luni și va ieși măcar acum la iveală. A câștigat unu zilele trecute în Franța vreo 128 de milioane de euro. Cum o fi? Să stai trei luni jumătate, să îți pierzi slujba, să își piardă nevasta ta slujba, să își piardă vecinii de pe palier slujba, să te cerți cu toți, mă, inclusiv cu portarul de la intrare, să nu mai ai pe nimeni, să apuci să te îndepărtezi de toată lumea și, când trece perioada asta, să te duci tu într-o Loterie, bagi două degete în săculețul ăla, mov de obicei, un pic deșirat așa pe margine, dacă bagi și al treilea deget, se mai duce un pic ața aia, și când scoți, scoți niște numere. (...) Evident că îți mai trebuie trei luni de izolare, ca să începi și tu să îți faci niște socoteli”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

Nu o să-ți vină să crezi CÂT costă un meniu de nuntă gătit de către chef Florin Dumitrescu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

România, tot mai aproape de o nouă relaxare de restricții


 

Guvernul Orban a prezentat, joi, lista de măsuri de relaxare și activități ce vor putea fi reluate din 15 iunie, iar printre acestea se numără redeschiderea grădinițelor, a mallurilor și a caselor de pariuri, dar și alte noi condiții pentru traficul aerian și izolarea la domiciliu.

„În cadrul Comitetului Național pentru Situații de Urgență am decis să propunem pentru HG reluarea unor activități și o serie de alte măsuri de relaxare. În primul rând am să mă refer la o măsură care este extrem de importantă, care privește izolarea la domiciliu pentru persoanele care vin din alte țări. INSP va aplica o metodologie de evaluare a nivelului de răspândire a infecției cu coronavirus în celelalte țări, iar în baza acestei metodologii se va acorda un indicator, un coeficient privitor la nivelul de răspândire, pe baza analizei numărului de infectări medii din ultimele 14 zile. Toate țările care vor avea un coeficient mai mic de 5 vor intra în măsura de exceptare de la obligația de izolare la domiciliu pentru 14 zile pentru cetățenii care vin din aceste țări. Am să dau, așa, câteva exemple ca să înțelegeți. Este vorba de țări cu un nivel redus de răspândire, cum sunt Austria, Bulgaria, Grecia, și alte țări de la nivel european, unde este evident că și în baza evaluării care este aplicată și în alte țări, evaluarea pe care o face INSP o face pe baza unei metodologii, care este recomandată de la nivel european, este într-un fel normal să renunțăm la această măsură de izolare care creează probleme pentru foarte multe categorii de cetățeni”, a declarat, printre altele, premierul Ludovic Orban.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu