Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Sunteți cel de Digi24? Radu Banciu, poveste amuzantă despre cum a fost confundat într-un parc cu Dragoș Pătraru (VIDEO)

Sunteți cel de Digi24? Radu Banciu, poveste amuzantă despre cum a fost confundat într-un parc cu Dragoș Pătraru (VIDEO)

Un articol de: - 07 Iun 2017, 23:54
Sunteți cel de Digi24? Radu Banciu, poveste amuzantă despre cum a fost confundat într-un parc cu Dragoș Pătraru (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a povestit în ediția de miercuri a emisiunii "Lumea lui Banciu" un episod amuzant de care a avut parte într-un parc bucureștean când un bărbat a crezut că este un Dragoș Pătraru de la Digi24.

"Mi-a spus astăzi un nene, sau ieri, nu mai rețin exact, foarte mândru de el, și-a și declanțat blitz-ul înainte să îi dau răspunsul. Eram într-un parc în București și mi-a zis: <ă>

Foarte încântat pe el. E adevărat avea fața așa de corporatist, era genul ăsta, dacă nu era corporatist ajungea frezor. Nu avea încă 43 de ani, cam 1.74 avea. Și-ar fi sunat toate rudele în momentul respectiv dacă digitalizarea asta ar fi la altă epocă.

Dar totuși cuvinte au fost mai degrabă la mine decât la el, ceea ce sigur nu e de mirare. După ce mi-a pus această genială întrebare, eu i-am spus doar atât: <>. Se pare că totuși despre Serghei Bulgac nu auzise omul nostru",?> a povestit Radu Banciu.

"Sunteți cel de Digi24?" Radu Banciu, poveste amuzantă despre cum a fost confundat într-un parc cu Dragoș Pătraru

 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu